reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie, jeśli pojedziecie samochodem to spoko, nakremujesz małej buźkę żeby jej nie odmroziło i hop do autka. My przy -15 z Kubą wózkiem zasuwaliśmy do mojej mamy i nic mu nie jest.

reklama
Ja na mrozy używam dermobazy. To taki tani krem (chyba 8 zeta) w tubce, strasznie tłusty, przypomina wazelinę. Jest do skóry wrażliwej i alergicznej, i bardzo dobrze chroni na mrozie, bo ochronną, tłustą warstwę na skórze pozostawia.

Melanie, jedź kobito, mrozów końca nie widać, a żyć trzeba. Zrób tak jak robisz po basenie, nakremuj Rysię i folię nałóż na fotelik, dacie radę. My też się za moment wybieramy do Korony.

witam drogie panie!
Mel jedź, ja wczoraj wyszłam na moment, chyba dłuższy niż z auta do kina i z powrotem. dalej nie idę na razie ::) a tylko mnie kochaj właśnie ściągnęliśmy ;) więc może też sobie zobaczę ;D ale to pewnie screener to za dobry nie będzie. zobaczymy
ja mam krem na mróz mustela i jestem baaardzo zadowolona. cena 30zł za tubkę ::)

dzień dobry!

nie będę już pisała setny raz, że chcę żeby było lato!!! ale ostatnio moim ulubionym programem jest prognoza pogody, no i wczoraj słyszałam, że ma się ku lepszemu ;D
tylko z drugiej strony jak ten śnieg rozmarznie, to będzie jedno wielkie bagno i chyba tylko czołg da temu radę.
niestety musze wyjść z domu pozałatwiać parę urzedowych spraw, wczoraj skończył mi się urlop macierzyński, ale do robty nie idę, bo niestety miałam tylko na czas określony i juz koniec mojej roboty w szacownym urzędzie :) zresztą nawet totrochę dobrze.
Melanie, super jedź do kina. cholera w moim cudownym mieście kino jest ale nieczynne od ponad roku ;D !!!

miłego dnia!

tuniu to Ty masz jak ja - nie przedłużyli mi umowy ::) i szczrerze mówiąc ciesze sie ze nie wracam do harówy 8) od razu mówiłam, że rok posiedzę z dzieckiem, dobrze, że mi nie strzeliło do głowy zeby powiedzieć, że wrócę szybko...

Ja do pracki też nie wracam na urlop wychowawczy sobie idę pozatym moja praca to i tak taka na niby coby sie macierzyńskie i wychowawcze należało ;D

reklama
ja wracam do pracki 13 lutego
szczerze powiedziawszy nie bardzo mi sie chce i jak pomysle i strace z tych niepowtarzalnych momentow z Jasiem to az mi zal
ale z czegos zyc trzeba

Do góry