reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie, jeśli pojedziecie samochodem to spoko, nakremujesz małej buźkę żeby jej nie odmroziło i hop do autka. My przy -15 z Kubą wózkiem zasuwaliśmy do mojej mamy i nic mu nie jest.

reklama
Ja na mrozy używam dermobazy. To taki tani krem (chyba 8 zeta) w tubce, strasznie tłusty, przypomina wazelinę. Jest do skóry wrażliwej i alergicznej, i bardzo dobrze chroni na mrozie, bo ochronną, tłustą warstwę na skórze pozostawia.

Melanie, jedź kobito, mrozów końca nie widać, a żyć trzeba. Zrób tak jak robisz po basenie, nakremuj Rysię i folię nałóż na fotelik, dacie radę. My też się za moment wybieramy do Korony.

witam drogie panie!
Mel jedź, ja wczoraj wyszłam na moment, chyba dłuższy niż z auta do kina i z powrotem. dalej nie idę na razie ::) a tylko mnie kochaj właśnie ściągnęliśmy ;) więc może też sobie zobaczę ;D ale to pewnie screener to za dobry nie będzie. zobaczymy
ja mam krem na mróz mustela i jestem baaardzo zadowolona. cena 30zł za tubkę ::)

dzień dobry!

nie będę już pisała setny raz, że chcę żeby było lato!!! ale ostatnio moim ulubionym programem jest prognoza pogody, no i wczoraj słyszałam, że ma się ku lepszemu ;D
tylko z drugiej strony jak ten śnieg rozmarznie, to będzie jedno wielkie bagno i chyba tylko czołg da temu radę.
niestety musze wyjść z domu pozałatwiać parę urzedowych spraw, wczoraj skończył mi się urlop macierzyński, ale do robty nie idę, bo niestety miałam tylko na czas określony i juz koniec mojej roboty w szacownym urzędzie :) zresztą nawet totrochę dobrze.
Melanie, super jedź do kina. cholera w moim cudownym mieście kino jest ale nieczynne od ponad roku ;D !!!

miłego dnia!

tuniu to Ty masz jak ja - nie przedłużyli mi umowy ::) i szczrerze mówiąc ciesze sie ze nie wracam do harówy 8) od razu mówiłam, że rok posiedzę z dzieckiem, dobrze, że mi nie strzeliło do głowy zeby powiedzieć, że wrócę szybko...

Ja do pracki też nie wracam na urlop wychowawczy sobie idę pozatym moja praca to i tak taka na niby coby sie macierzyńskie i wychowawcze należało ;D

reklama
ja wracam do pracki 13 lutego
szczerze powiedziawszy nie bardzo mi sie chce i jak pomysle i strace z tych niepowtarzalnych momentow z Jasiem to az mi zal
ale z czegos zyc trzeba

Do góry