reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A ja składam życzenia siwaskowi Naj, najlepszejsze życzenia kochana ;D
2.gif
2.gif
2.gif

Siwasku, dobrze ze zdazylam przed polnoca ;D
wszystkiego naj naj naj :D :D :D :D :D
zebys zawsze byla silna i pogodna
a swiat sie do Ciebie usmiechal ;D

od wczoraj mam problemy z wejsciem na forum :(

dzisiaj bylo u nas -2, wiec wybralysmy sie na spacer po 2-u dniowej przerwie
i to byla dobra decyzja, bo Milenka wyspala sie na powietrzu ;D

wywalilam sie dzis na lodzie ;D i stwierdzilam, ze chyba przesadzilam z tym odchudzaniem, bo zabraklo amortyzatorow i sie cala potluklam ;D

po poludniu odwiedzilismy znajomych, a wieczorem babcie
i tak dzien szybko zlecial

reklama
a ja nie zdążyłam przed północą, ale przesyłam 1000 :-* Siwasku!

no i nadrabiam - u nas dziś -15 w dzień, byliśmy na obiedzie u teściów i tylko wyskoczyliśmy do taryfy i z powrotem, bo nasze autko stoi zamarznięte. hehe, mężuś chciał wyjąć akumulator i tylko sie wk..wił, bo nie mógł, ten samochód jest jakiś powalony, lampkę od migacza kiedyś ze 2 godz wyjmował ;D

odnośnie filmów - Ringi japońskie lepsze i widziałam, z japońskich horrorów dobry jest Dark Water. Piły widziałam obie, druga według mnie gorsza - tzn. straszniejsza... pierwsza była bardziej psychologiczna, bez nadmiaru drastycznych scen a w 2 jest scena na scenie i pasmo tragedii i nieunikniony tragiczny koniec - jednym słowem okropny film /mówie ja=miłośniczka horrorów/
a akurat zaczęłam oglądać Narnie, bardzo fajna, ale mąż mi przysnął, więc ja hop na forum i zaraz uciekam do wyrka!

Do góry