reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A ja składam życzenia siwaskowi Naj, najlepszejsze życzenia kochana ;D
2.gif
2.gif
2.gif

Siwasku, dobrze ze zdazylam przed polnoca ;D
wszystkiego naj naj naj :D :D :D :D :D
zebys zawsze byla silna i pogodna
a swiat sie do Ciebie usmiechal ;D

od wczoraj mam problemy z wejsciem na forum :(

dzisiaj bylo u nas -2, wiec wybralysmy sie na spacer po 2-u dniowej przerwie
i to byla dobra decyzja, bo Milenka wyspala sie na powietrzu ;D

wywalilam sie dzis na lodzie ;D i stwierdzilam, ze chyba przesadzilam z tym odchudzaniem, bo zabraklo amortyzatorow i sie cala potluklam ;D

po poludniu odwiedzilismy znajomych, a wieczorem babcie
i tak dzien szybko zlecial

reklama
a ja nie zdążyłam przed północą, ale przesyłam 1000 :-* Siwasku!

no i nadrabiam - u nas dziś -15 w dzień, byliśmy na obiedzie u teściów i tylko wyskoczyliśmy do taryfy i z powrotem, bo nasze autko stoi zamarznięte. hehe, mężuś chciał wyjąć akumulator i tylko sie wk..wił, bo nie mógł, ten samochód jest jakiś powalony, lampkę od migacza kiedyś ze 2 godz wyjmował ;D

odnośnie filmów - Ringi japońskie lepsze i widziałam, z japońskich horrorów dobry jest Dark Water. Piły widziałam obie, druga według mnie gorsza - tzn. straszniejsza... pierwsza była bardziej psychologiczna, bez nadmiaru drastycznych scen a w 2 jest scena na scenie i pasmo tragedii i nieunikniony tragiczny koniec - jednym słowem okropny film /mówie ja=miłośniczka horrorów/
a akurat zaczęłam oglądać Narnie, bardzo fajna, ale mąż mi przysnął, więc ja hop na forum i zaraz uciekam do wyrka!

Do góry