reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
u nas tez niezbyt wesoło w nocy pobudki co 1,5 i 2 godziny :p a ja jestem jeszcze do tego przeziebiona mam katar gardlo mnie boli i chyba zatoki bo boli mnie głowa przy pochylaniu, tylko jak leżę to jest w miare ok.
a Iga bedzie musiala miec jeszcze raz ten kanalik udrazniany bo dzis rano znowu była w oczku ropka :p :p :p
buuu...
ale poranek mialam miły bo mąż poszedł rano po świeze pieczywko i wrócił z kwiatkami :) mam dzis imieniny, ale ja tam nie przywiazuje do nich wagi, wole obchodzic urodziny ;) :)

Siwasku wszystkiego najlepszego z okazji imieninek...zdórwka, pomyslności i pociechy z Igusi. Czyżbyś Aga była??/

U nas nocka koszmarna. Małą ładnie usnęła o 20 ale obudziła się po 12 (wcale nie z głodu) i poszła spać dopiero koło 3. Wstała po 6 więc ją zabrałam do łóżka i z nami pospała jeszcze do 8. Ale tak to ciągłe marudzenie. Dziś od samego rana jest marudna i nie może usnąć. Smarujemy dziąsełka, dostaje gryzaki ale mała to jej pomaga. Dałam jej wczoraj Virbucol w nocy i nic jej nie pomógł :p :p Jak się dzisiaj w nocy ta scena powtórzy to dostanie paracetamol. Może pomoże jej troszkę w cierpieniu :p

dzień dobry
u nas noc spokojna tylko teraz Rozalka marudzi i trochę płacze. nie za bardzo chciała jeść.

a ja padam na twarz, jestem umęczona. okropnie boli mnie głowa i ucho chyba zaraz eksploduje

a u nas dobrze mineła nocka ;D ;)

bylismy na sp[acerku długim, nadrobilismy za wczoraj
dużo śniegu u nas i - 2 stopnie

wszystkiego dobrego Siwasku :)

Siwasek wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!

J nie moge złego słowa powiedziec bo mimo ząbkowania Łukasz jest na medal. W nocy pieknie śpi, w dzień mało ale nie marudzi za bardzo. jest nadzwyczaj spokojny.

Pisałyście wczoraj że dzieci Wam mało jedzą. łukasz tak samo wczoraj kiepsko jadł. Dzisiaj troszkę lepiej ale tez nie najlepiej.

Forum mi się dzisiaj co chwilkę zawiesza więc nie moge na bierząco z Wami pisać. Wczoraj weszłam dopiero przed północa, na chwilkę.

Ponieważ forum nie działało zrobiliśmy sobie z mężem seans filmowy. Widziałyście film pt; Piła???? Straszny okrutny z zaskakującym zakończeniem. Lubię takie filmy ( coś w stylu Siedem)

Zaraz przychodza do nas znajomi, więc poczytam co naskrobałyscie i uciekam.

Acha u nas odwilż plus dwa stopnie, pada mżawka a na ulicy potoki wody i breja zamiast sniegu bleeeeeeee. Nigdzie nie wychodze z dziecmi

a my nie wychodzimy z domu, na chodnikach pełno błota i ciężko jechać, poza tym cały czas pada jakieś dziadostwo, brrrrr!

Siwasku wszystkiego najlepszego!

odwilż ???? marzenie ::) u mnie minus 13 :p

Siwasek
wszystkiego najlepszego :-* :-* :-*

siedze nadal w domu i żałuję basenu :( :( :( :( cały tydzień czekałam :(
ale jedno jest dobre, bo u nas jutro ma być minus 23 i odwołałam obiad u teściowej ;D >:D

reklama
siwasku spełnienia marzeń :*
piła dobry film jest już druga część ale jeszcze nie oglądałam, ostatnio obejrzeliśmy Hooligans całkiem niezły a wczoraj zaczeliśmy zorro ale jak Mati usnąl to już nie skończyliśmy :]

Do góry