reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

dziekuje za zyczenia tym którym jeszcze nie podziekowalam, kochane jestescie :-* :-* :-*
u nas calkiem przyzwoita nocka pobudka o 23.30 i potem po 4tej, to juz zawsze cos
a ja chora jestwem i nie ide jutro na egzamin, bo nie dam rady sie nauczyc...mam nadzieje ze iga sie nie zarazi :mad: bo dopiero bedzie Meksyk

reklama
Aniulka pisze:
Cześć dziewczyny! Widze że miałyście wczoraj nocne party Wy nocne marki....

No właśnie Melanie, tak mnie podziwiasz a Joanka to juz wogóle super mama! Chowam się przy niej w mysiej dziurze!

Dzisiaj minus 20 więc z kawki u babci i dziadka nici... posiedzimy w domku i bedziemy zaglądać na forum

Aniulka do mysiej dziury to mogę się najwyżej ja schować a nie Ty :)
Ciebie schowałam do tej samej szuflady co Joankę ;D - jeśli chodzi o zaradność i optymizm :)

u mnie minus 23 :p

my tez siedzimy w domu i będziemy na forum :)
tata Paris właśnie pojechał do swoich rodziców po obiadek dla nas, bo jak juz pisałam odwołaliśmy wizytę u nich ;D

kangurki jesteś aktywowana na stronie Paris

Siwasku trzymam kciuki aby okazało sie że to nic poważnego
gorączka może wystąpic przy ząbkowaniu
Igor dostawał wysokiej gorączki jak wychodziły mu zęby

a u nas - 19 rano było, teraz - 17 ::)
ale pale mocno w centralnym i w domu cieplutko :laugh:
jeszcze 2 dni mają byc mrozy i leciutko cieplej
Igor troche kaszle, mam nadzieje że przejdzie
ratuje go czym mogę :p

my już po obiadku ;)

miłgo dnia życzę w domkach bo dzis pewnie nikt nie wychodzi :p

Witam mamusie.
Kurcze,alew przymrozilo tam u was. Nie zazdroszcze,nie nie.
Siwasku trzymam kciuki za Igunie(miejmy nadzieje,ze ty jej nie sprzedalas chorobska!)
Z Antkiem juz coraz lepiej. katar zanika tylko jeszcze troche kaszle.
Winia. Paczka poszla w piatek.
Mezus byl ogladac chatke i moze byc nasza jak nikt nie podbije ceny. W poniedzialek sie dowiemy i dowiemy sie czy dadza nam kredycik ;D
No i najlepsze TESCIOWA z reszta sie wyniosla.
Od wczoraj mieszkaja z nami porzadni ludzie.

reklama
dzienki:D

u nas -21
wczoraj bylismy biegiem na grobie babci, dzis u mojego dziadka na kawie, a maks siedzial w domq ze swoja babcia.
tej drugiej nawet smsa nie wyslalismy:p
juz chce ciepla

Do góry