reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dziekuje za zyczenia tym którym jeszcze nie podziekowalam, kochane jestescie :-* :-* :-*
u nas calkiem przyzwoita nocka pobudka o 23.30 i potem po 4tej, to juz zawsze cos
a ja chora jestwem i nie ide jutro na egzamin, bo nie dam rady sie nauczyc...mam nadzieje ze iga sie nie zarazi :mad: bo dopiero bedzie Meksyk

reklama
Aniulka pisze:
Cześć dziewczyny! Widze że miałyście wczoraj nocne party Wy nocne marki....

No właśnie Melanie, tak mnie podziwiasz a Joanka to juz wogóle super mama! Chowam się przy niej w mysiej dziurze!

Dzisiaj minus 20 więc z kawki u babci i dziadka nici... posiedzimy w domku i bedziemy zaglądać na forum

Aniulka do mysiej dziury to mogę się najwyżej ja schować a nie Ty :)
Ciebie schowałam do tej samej szuflady co Joankę ;D - jeśli chodzi o zaradność i optymizm :)

u mnie minus 23 :p

my tez siedzimy w domu i będziemy na forum :)
tata Paris właśnie pojechał do swoich rodziców po obiadek dla nas, bo jak juz pisałam odwołaliśmy wizytę u nich ;D

kangurki jesteś aktywowana na stronie Paris

Siwasku trzymam kciuki aby okazało sie że to nic poważnego
gorączka może wystąpic przy ząbkowaniu
Igor dostawał wysokiej gorączki jak wychodziły mu zęby

a u nas - 19 rano było, teraz - 17 ::)
ale pale mocno w centralnym i w domu cieplutko :laugh:
jeszcze 2 dni mają byc mrozy i leciutko cieplej
Igor troche kaszle, mam nadzieje że przejdzie
ratuje go czym mogę :p

my już po obiadku ;)

miłgo dnia życzę w domkach bo dzis pewnie nikt nie wychodzi :p

Witam mamusie.
Kurcze,alew przymrozilo tam u was. Nie zazdroszcze,nie nie.
Siwasku trzymam kciuki za Igunie(miejmy nadzieje,ze ty jej nie sprzedalas chorobska!)
Z Antkiem juz coraz lepiej. katar zanika tylko jeszcze troche kaszle.
Winia. Paczka poszla w piatek.
Mezus byl ogladac chatke i moze byc nasza jak nikt nie podbije ceny. W poniedzialek sie dowiemy i dowiemy sie czy dadza nam kredycik ;D
No i najlepsze TESCIOWA z reszta sie wyniosla.
Od wczoraj mieszkaja z nami porzadni ludzie.

reklama
dzienki:D

u nas -21
wczoraj bylismy biegiem na grobie babci, dzis u mojego dziadka na kawie, a maks siedzial w domq ze swoja babcia.
tej drugiej nawet smsa nie wyslalismy:p
juz chce ciepla

Do góry