reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Siwasku wszystkiego najlepszego z okazji imienin Bardzo miły gest ze strony męża ;) :)
U mnie noc spokojna. Nawet teraz Robert wyjątkowo śpi już długo, bo od 13-ej. O 10-ej zasnął na półgodzinki ;D Zwykle dłuższy sen ma dopiero od 16 do 18. Nie mam dzis powodu do niezadowolenia ;D ;D ;D

reklama
ja tez mam jak narazie dziecko anioła ::)
moze to wczoraj to nie były zęby ::) :p :mad:

Paris teraz śpi
zasnęła sama w łóżeczku w 3 sekundy

Łukasz też śpi.... aż mnie cholera bierze bo zaraz będę miała gości i mały na bank mi się obudzi...

miyu druga część?? A tytuł taki sam??

Widzę, ze temat filmów. Aniulka, tytuł jest Piła 2. Zaczęłam oglądac,ale straszny :)Skończę go, ale jeszcze nie wiem kiedy-w każdym razie zapowiada się fajnie. No i zaczęłam Opowieści z Narnii. Jak dla mnie rewelacja :D Tylko późno w nocy zaczęłam oglądac przez małego, więc skończę dzisiaj :D

Teraz weekend wiec siedzę z mężem i nie mam czasu byc na bieżąco. Ale wszystkim,którzy mają jakąś okazję wszystkiego najlepszego zwłaszcza Siwaskowi z okazji imienin

dziekuje kochane za życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Aniulka tez ogladałam Piłe...brrr straszny...a ogladałyscie Ring i Ring 2 tez nawet fajny z tych strasznych :) :)

nie ogladam strasznych filmów :p potem śni mi się dziwnie po nocach :p

melduję :police: że moje dziecko jest nadal :angel:

czy to możliwe, że wczoraj były zęby jesli dzisiaj jest spokój ??? ::)

Melanie, mi pediatra powiedział, że ząbi mogą wychodzić szybko, albo właśnie tak, że jest czas kiedy objawy się nasilają a potem cisza i za jakiś czas znowu. więc możliwe.

Melanie pisze:
nie ogladam strasznych filmów  :p potem śni mi się dziwnie po nocach  :p

melduję  :police: że moje dziecko jest nadal   :angel:

czy to możliwe, że wczoraj były zęby jesli dzisiaj jest spokój ???  ::)

Mnie i bez strasznych filmów śni się dziwnie po nocach. Wczoraj np. śniło mi się, że moja papuga ożyła :D

Kuba też dzis grzeczny, więc chyba przerwa w ząbkowaniu :D Teraz słodko śpi.

reklama
a ja właśnie takie filmy lubię. Ring tez widziałam i byłam sama w domu jak go oglądałam a wieczoór to był. Jeszcze dwójki nie widziałam i z podobnych mam jeszcze klątwe do obejżenia. A co do Ringu to podobno japońska wersja jest straszniejsza

Łukasz tez kochaniutki dzisiaj był cały dzień. Teraz już śpi. Goscie sie spóźnili więc mały zdążył się wyspac i obnudził sie zanim przyszli.

Do góry