reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Siwasku wszystkiego najlepszego z okazji imienin Bardzo miły gest ze strony męża ;) :)
U mnie noc spokojna. Nawet teraz Robert wyjątkowo śpi już długo, bo od 13-ej. O 10-ej zasnął na półgodzinki ;D Zwykle dłuższy sen ma dopiero od 16 do 18. Nie mam dzis powodu do niezadowolenia ;D ;D ;D

reklama
ja tez mam jak narazie dziecko anioła ::)
moze to wczoraj to nie były zęby ::) :p :mad:

Paris teraz śpi
zasnęła sama w łóżeczku w 3 sekundy

Łukasz też śpi.... aż mnie cholera bierze bo zaraz będę miała gości i mały na bank mi się obudzi...

miyu druga część?? A tytuł taki sam??

Widzę, ze temat filmów. Aniulka, tytuł jest Piła 2. Zaczęłam oglądac,ale straszny :)Skończę go, ale jeszcze nie wiem kiedy-w każdym razie zapowiada się fajnie. No i zaczęłam Opowieści z Narnii. Jak dla mnie rewelacja :D Tylko późno w nocy zaczęłam oglądac przez małego, więc skończę dzisiaj :D

Teraz weekend wiec siedzę z mężem i nie mam czasu byc na bieżąco. Ale wszystkim,którzy mają jakąś okazję wszystkiego najlepszego zwłaszcza Siwaskowi z okazji imienin

dziekuje kochane za życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Aniulka tez ogladałam Piłe...brrr straszny...a ogladałyscie Ring i Ring 2 tez nawet fajny z tych strasznych :) :)

nie ogladam strasznych filmów :p potem śni mi się dziwnie po nocach :p

melduję :police: że moje dziecko jest nadal :angel:

czy to możliwe, że wczoraj były zęby jesli dzisiaj jest spokój ??? ::)

Melanie, mi pediatra powiedział, że ząbi mogą wychodzić szybko, albo właśnie tak, że jest czas kiedy objawy się nasilają a potem cisza i za jakiś czas znowu. więc możliwe.

Melanie pisze:
nie ogladam strasznych filmów  :p potem śni mi się dziwnie po nocach  :p

melduję  :police: że moje dziecko jest nadal   :angel:

czy to możliwe, że wczoraj były zęby jesli dzisiaj jest spokój ???  ::)

Mnie i bez strasznych filmów śni się dziwnie po nocach. Wczoraj np. śniło mi się, że moja papuga ożyła :D

Kuba też dzis grzeczny, więc chyba przerwa w ząbkowaniu :D Teraz słodko śpi.

reklama
a ja właśnie takie filmy lubię. Ring tez widziałam i byłam sama w domu jak go oglądałam a wieczoór to był. Jeszcze dwójki nie widziałam i z podobnych mam jeszcze klątwe do obejżenia. A co do Ringu to podobno japońska wersja jest straszniejsza

Łukasz tez kochaniutki dzisiaj był cały dzień. Teraz już śpi. Goscie sie spóźnili więc mały zdążył się wyspac i obnudził sie zanim przyszli.

Do góry