reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
poleżała na lózku, posiedziała w biurze, popatrzała na tv, tatus ponosił na raczkach, potem pomarudziła, to tauś odłożył do łóżeczka i śpi ;D

Cześć dziewczyny :) Znowu miałam kilkudniową przerwę i już nie chce mi się tego co napisałyście nadrabiać. Nie dam rady ::)
Byłam z Robertem na kontroli w poradni noworodków i okazuje się, że to nie była nasza ostatnia wizyta. Mój maluszek dalej musi brać żelazo, bo wyniki krwi ma jeszcze słabe. A poza tym jest już duży, waży prawie 7 kg ( co waga to inaczej wychodzi), a mierzy już 68cm ( żeby było zabawnie to tydzień wcześniej był mierzony i miał 63cm, więc wszystko zależy jak kto mierzy ;) ) Charczenie w piersiątkach i kaszelek dalej jest, ale po zbadaniu nic mu na szczęście nie dolega. Pani doktor jedynie zaleciła, aby smarować mu patyczkami w nosku kropelkami Nasivin i nawilżać powietrze. Zobaczymy czy poskutkuje :) .
W Opolu są teraz ferie i moja córa nie chce chodzić do przedszkola, więc siedzi z mamusią w domu i wymyśla różne sobie zabawy, czasami mnie w nie angażuje ::) ;D Pomysłowość mojego dziecka nie zna granic i trzeba mieć na nią oko ;) :laugh:

witaj karioka! no to życzymy Robercikowi duuużo zdrówka, na pewno wszystko będzie dobrze! no i mamy kolejnego 7 kg wrześniowego chłopaka ;D
hehe, nie wątpię w to że nie nudzi Ci sie mając dwa brzdące przy sobie ;)

reklama
Do góry