reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a my byłyśmy na spacerku, lekko prószy śnieżek, ale ciepło jest! ubrałam sie jak na Syberię i się spociłam. a może to przez pchanie wózka po zaspach ::) Majce sie podobało w każdym razie. aha i kontynuując temat - jakos nie ma tragedii przy ubieraniu, raczej ja muszę pędem się ubierać, bo jak już jest ubrana to chce jechać natychmiast. i głośno mnie o tym informuje :(

reklama
Jeszcze raz dziękuję w imieniu Robercika. Tyle zdrówka mu życzyłyście, że na pewno wyniki mu się poprawią ;) :D
Mart3x, Robert dlatego ma złe wyniki, bo jak kiedyś pisałam, przez pierwsze 2 tygodnie nie przybierał na wadze, a przez następne 4 tygodnie nadrobił bardzo dużo, bo przybrał 1600g. Przez ten zły start teraz musi brać żelazo. Narazie krew miał pobieraną z palca, ale 01.03 będzie miał już badany poziom żelaza, czyli chyba z żyły.Mam w książeczce zapisane wyniki, ale nie orientuję się które są złe
Aniulka Roberta karmię wyłącznie piersią :) i sama biorę witaminki. A buraczki bardzo lubię i ostatnio nawet się nimi zajadałam, ale tylko ćwikłe i barszczyk, soczków jeszcze nie piłam. Chyba trzeba będzie zacząć ;)

Karioka to Ty się naprawdę porządnie odżywiaj, żeby dostarczyć małemu żelaza i innych witaminek ;D Życzymy Robercikowi aby następne wyniki już były ok.

U nas też piękny dzień, zero wiatru, świeci słoneczko i nic nie pada.

ale nam sie ta zima ciagnie
fajnie ze jest snieg, ale te chorubska :(
trzymajcie sie dzieciaczki !!!
i mamusie tez !!!
Karioka, dokladam sie do zyczen dobrych wynikow i zdrowka ;D

co do ubierania to tez mamy przeboje ;D
unikam jak ognie kombinezonu z nogawkami i caly czas w uzyciu jest kombi-spiworek ;D
a cienka czapeczke wkladam najpierw w grubsza i taka konstrukcje wkladam na raz zeby mniej protestow bylo ;D
niestety nie ma gwarancji, ze w lecie bedzie lepiej, bo moga byc protesty przeciw jakimkolwiek laszkom ;D

crim00204zn.jpg

a u nas tak pieknie

reklama
Igor przeszczęśliwy, przyszedł ze szkoły, odgarnął snieg i szaleje z Borysem!! ;D
Marcel śpi
zapiekanka w piekarniku ;)

Aniulka wiem że zelazo barwi zęby ale ich jeszcze nie ma ;D
Marcel musi je brac bo miał słabiutką morfologie ostatnio ale jest juz dużo lepiej :)

Do góry