reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
poleżała na lózku, posiedziała w biurze, popatrzała na tv, tatus ponosił na raczkach, potem pomarudziła, to tauś odłożył do łóżeczka i śpi ;D

Cześć dziewczyny :) Znowu miałam kilkudniową przerwę i już nie chce mi się tego co napisałyście nadrabiać. Nie dam rady ::)
Byłam z Robertem na kontroli w poradni noworodków i okazuje się, że to nie była nasza ostatnia wizyta. Mój maluszek dalej musi brać żelazo, bo wyniki krwi ma jeszcze słabe. A poza tym jest już duży, waży prawie 7 kg ( co waga to inaczej wychodzi), a mierzy już 68cm ( żeby było zabawnie to tydzień wcześniej był mierzony i miał 63cm, więc wszystko zależy jak kto mierzy ;) ) Charczenie w piersiątkach i kaszelek dalej jest, ale po zbadaniu nic mu na szczęście nie dolega. Pani doktor jedynie zaleciła, aby smarować mu patyczkami w nosku kropelkami Nasivin i nawilżać powietrze. Zobaczymy czy poskutkuje :) .
W Opolu są teraz ferie i moja córa nie chce chodzić do przedszkola, więc siedzi z mamusią w domu i wymyśla różne sobie zabawy, czasami mnie w nie angażuje ::) ;D Pomysłowość mojego dziecka nie zna granic i trzeba mieć na nią oko ;) :laugh:

witaj karioka! no to życzymy Robercikowi duuużo zdrówka, na pewno wszystko będzie dobrze! no i mamy kolejnego 7 kg wrześniowego chłopaka ;D
hehe, nie wątpię w to że nie nudzi Ci sie mając dwa brzdące przy sobie ;)

reklama
Do góry