reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
a to Polska wlasnie ::) ::)
no, jeszcze w bylym ZSRR

fatherek usypia nasze Szczescie
a ja moge ukoic swe nerwy w Waszym towarzystwie :) :laugh:

dzis zerknelam na poczatek watku...
jestem tu juz prawie rok ::) ;D od 19 stycznia...
Blanus pisze:
Witam raz jeszcze :)
sierota ze mnie :oops: zamiast kliknac odpowiedz - napisalam nowy temat :roll: nie zmienia to jednak faktu, ze ciesze sie, ze tu jestescie i, ze ja tu jestem :D. Jak sie dzis czujecie?

i zobacz Mel co znalazlam
Anonim pisze:
Witam Wrześniówki. Tu MELUNIA lub MELANIE, bo zarejestrowałam sie 2 razy ale nie mogę sie zalogowac, więc póki co pisze jako gość.
A że nie wiem, która rejestracja mi sie uda, wiec podaję oba wpisane nicki.
17 stycznia dowiedzieliśmy się z moim meżem o tym, ze będziemy około 20 WRZESNIA rodzicami. Dzisiaj jestem w 5 TYGODNIU I 4 DNIU.

Fachowcy :D wycięli uszczelkę boi wyciągnąc wtedy szybę to już pikuś :) Przerabiałam to jak bratu wyciągnęli szybę,żeby dostac się do radia. do tego żeby był gorszy pech brat zostawił w aucie portfel z całą wypłatą :) ale szyba została nienaruszona!

reklama
Do góry