reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieki Baetko i Ptyska. Na szczęście Robert jest tak ogólnie zdrowym dzieckiem, a te niedobory żelaza mam nadzieję, że nadrobimy. własnie Sara nie da mi już być na forum, bo chce z mamą się "pouczyć" ;)

reklama
Karioka ja tez życzę Robsonkowi dużo zdróweczka. A przypomnij mi: Ty karmisz piersią tak??? Jeśli tak to wcunaj dużo buraków i pij z nich sok. Powinno troche pomóc. A jesli nie karmisz to Bebilon jest wzbogacony dodatkowo o żelazo, może dawaj Robercikowi i będzie lepiej??

A u nas mróz minus 8 i pada snieg... Taką zimę to ja lubię

Dołączamy się do życzeń zdrówka Karioko :)

u mas pada snieg ale tak fajnie
delikatnie pruszy :)
zimno jest ale nie chce mi się iśc do termomerta :D

ja też dołączam się do życzeń dla Robercika :)

u nas też zimno brrrrrrr już od dwóch dni nie wychodzę z Kuba na dwór ::) wystawiam go przed otwartym tarasem tylko.

hej!
u nas duuuużo śniegu,
noc mieliśmy niespokojną,Marcel popłakiwał, Viburcol nie pomógł
wysłałam mame do apteki po żel,
bo taka głupia jestem ze nie kupiłam wcześniej
ciekawe czy te straszne mrozy dotrą do nas :(

Karioka a jaką morfologie ma Robert?
u nas tez anemia, podaje żelazo
w 3 miesiącu życia występuje anemia fizjologiczna i nie powinna bardzo niepokoić, chyba ze wyniki rzeczywiście są kiepskie

reklama
z żelazem uważajcie dziewczyny bo strasznie niszczy ząbki. Niedosyć że robią sie od niego czarne, to jeszcze są bardzo s labe i szybko się psują

Do góry