reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja nie wiem widocznie mieszkam na wsi bo nie ma takiego sklepu ja nie widzialam bynajmniej :p A ja zadnych ciuszkow nie kupilam i nie wiem kiedy sie wybiore nie wiem co mozna kupic takiemu malemu dzidziusiowi nie wiem czy to chlop czy dziewczyna :p

reklama
hej dziewczynki!
COsmoEwka, co Ty taka bojowa? :) wyluzuj :)
Melanie - piękna sukieniusia :) chętnie bym Ci ją ukradła dla mojej dziewczynki ;D
Trzymajcie się

Słodziakowa co? ;D

Juz widze jak malutka ma ja ubraną i do tego rajstopki i różowe buciki z truskawką, które jej kupiłam juz dawno ;D

Kociak ja też mam 20 - 21 termin ale watpię, żeby któras z nas w niego trafiła...

Zapewne zwlaszcza ze ja mialam troche problemu z tym okresem nie byl zawsze co 28 dni tak jak niby powienien byc wiec w moim przypadku jeszcze trudniej jest ustalic chyba kiedy :)))

dzien dobry o poranku :D
Ja juz wrocona z gor, opalona, wypoczeta i bardzo zadowolona.
Bylo bosko, 27 stopni, rwace strumyki, biale obloczki, pieniny to codowne miejsce.
Moje dzieci Jagoda 8 lat i Janek 22 tydzien ;) zdobyly kazdy mozliwy szczyt powyzej tysiac metrow. Jestem bardzo dumna mama :D
Za chwile wkleje fotki.

Pięknie...
a nad morzem było zinmo :(
ale też wróciłam zadowolona.

Z moim mężem zawsze jest fajnie ;D ;D ;D

Wczoraj byłam na basenie i pomachałam troszke mózkami - kurcze a dzisiaj w nocy bolały mnie kolana i łydki :(
nie wiem czy jedno ma związek z drugim...
może to brak magnezu... dzisiaj zaczne go łykać, napewno nie zaszkodzi - 11 ide do gina, to sie go wypytam co to sie dzieje.

To nie były typowe skurcze łydek, najbardziej bolą mnie kolana. Ciekawe...

lubię go (gina) odwiedzać
zawsze spokojniej się czuję, kiedy zbada i powie, że wszystko ok :)

Kociak w radiu mówią, że u Ciebie pada śnieg :o
to prawda???

Melanie prawda ze pada snieg ale z niego nic nie ma tylko pelno blota :p Pogoda do dupy nie ma sensu wychodzic z domu :(

reklama
U nas tez nie jest fajnie,
rano miałam dobry humorek a po południu juz ryczałam
... niewiadomo po co ;D

Teraz mi sie chce z tego smiać - śmieszne bardzo sa te huśtawki nastrojów w ciąży

Do góry