reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Jakos nie wiem gdzie co jest n tym forum :) w sumie to tak jak tutaj wczesniej nie wiedzialam ;) i nareszcze ciebie znalazlam tam :):)

Melanie... prawie pękła... szok! mam oczywiście więcej... aż 95   :o
ale może to dlatego że teraz wieczorem mierzyłam, że trochę mie wzdęło i dużo dziś zjadłam ;)  :-[
zmierzę jutro rano, jestem pewna że bedę miała mniej   ::)
no ale też więcej przytyłam niż Wy, pewnie dlatego, że ruchu i stresu mam znacznie mniej, no i przed ciążą paliłam fajurki...
Pewnie też dlatego tak szybko tyje. Tak sobie to tłumaczę, bo naprawdę wcale dużo więcej nie jem!
Od poniedziałku zapisuję sie na basen, postanowione!  ;D

Ja sie dzsiaj tak napchalam ze mi brzuch chce rozerwac :( kazdy mi kaze jesc :) i sa skutki ze ledwo siedze :p

Kociak, no co Ty, takie opychanie się tylko może Ci zaszkodzić...daj spokój, jeśli odżywiasz się w porządku, tak jak każda ciężarówka powinna to będzie ok, przytyjesz tak czy owak ;) nic na siłe!

heheheh

Edit - basenik jak najbardziej polecam, byle by nie spotkało Ciebie to samo co mnie w sobote na basenie
banda rozwrzeszczanych bach... dzieci ;D, które o mało nie wskoczyły mi na głowę jak płynęłam :mad:

ratownik je troszke poskromił ale nie można było spokojnie pływać, bo ciągle ktoś nieudacznie nurkował w poprzeg toru
albo siadał lub wisiał na... zapomniałam jak to sie nazywa ::) wiesz o co chodzi.

Zmierz się jutro i nie kłamiąc napisz ok?
Ja tez tak mam, jak sie objem, to czuję, że zaraz pęknę - a wcale b. dużo nie musze zjesc, żeby się tak czuć
a rano jest lepiej, brzucholek mniejszy

Oj Ty brzydka - paliłaś fuuuuj (ja rzuciłam ponad rok temu) ;D i nigdy nie wrócę do tej rozrywki prostych ludzi hihihihi

nio...paliłam :-[ postanowiłam rzucić palenie 1 stycznia (noworoczne postanowienie ;) ) a 12 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży ;D także całe szczęście że rzuciłam ciut wcześniej, tak to bym podtruwała małą jeszcze przez prawie 2 tygodnie...
No cóż - zamierzałam "odtruć" się trochę z nikotyny i zacząć starać się o bejbika, a tu, ups, mała sama sobie wybrała porę zaistnienia ;D
ale paliłam i wstyd się przyznać bardzo to lubiłam ::)
na szczęście świadomość dzidzi w brzusiu pomogła mi super łatwo pozbyć się nałogu, nawet nie potrafię wyobrazić sobie że teraz miałabym zapalić, absolutnie NIE!
ale w nocy.... oj często śni mi się że wypaliłam papieroska z przyjaciółką... przy winku... 8)

reklama
edit wiem ze jest to szkodliwe ale dzisiaj mialam taki apetyt na jedzenie ze wszystko co widzialam tak smacznie wygladalo i mialam ochote ze nie moglam sie powstrzymac :):):):)

Do góry