reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

No ja od rana tylko jem :)) wszystko mnie tak szybko nudzi ze juz nie mam pomyslu co robic w tym domu :( moze zaczne prasowac ciuszki :p

reklama
Zrób jakąś dobrą sałatkę ;D jak chcesz to moge podac linka do ciekawych stronek z przepisami

Edit i co z ta miarą???? Zerwała Ci się ? ;D

Wow dziewczyny.Wreszcie udalo mi sie wkleic mojego pieska przy pupilach:) zmienilam tez zdjecie przy podpisie ale jest ciemne.Musze poszukac czegos jasniejszego i aktualniejszego,bo te jest z zeszlego roku.Zrobie sobie zdjecia i moze wreszci pochwale sie swoim brzuszkiem.Narazie papa.
Melanie dzieki za cierpliwosc.Tyle razy mi tlumaczyc :laugh:.Dzieki za wszystko.Papa.

Ja sie musze pomierzyc.Przed ciaza mialam tak ok 76 cm ale teraz to juz bedzie duuuuzo wiecej ;D

Kociak ja miałam podobnie jak Ty i teraz mam tylko 2 cm więcej ;D ciekawe jak będzie na końcu ...

Beacia brawo - jestem z Ciebie dumna - dla mnie to nie był kłopot, tylko pokazałam Tobie gdzie szukać pomocy, fajnie, że dałaś radę ;D

a to adres do forum

http://zanzibarium.livenet.pl/forum1/index.php

gdzie pisze sobie z kilkoma znajomymi o "dupie Maryni" - to jest świeże forum, więć jeszcze dość kamaralne

aby na nie wejsć trzeba się zarejestrować i zalogować.

reklama
Do góry