CosmoEwka
Zaangażowana w BB
mada - co do wagi to wcale tak nie jest ze jak dziecko ma wazyc 2kg to matka tyle sama ma przytyc. (nota bene dziecko w 20 tyg. wazy ok. 350 gramow a nie dwa kilo, ale niewazne). Niestety nie kazdej z nas udaje sie utrzymac bez ciazy w ciagu roku ta sama wage, prawda? Dlatego sądzenie ze tyle a tyle trzeba przytyc w ciazy jest bez sensu. Ja jestem w 22 tyg. i na razie nic nie przytylam. Po prostu. Dziecko rozwija sie OK. Morfologie i inne badania mam w normie. I o to chodzi. Widocznie ten model juz tak ma. Zwyczajnie. \
Ale fakt faktem ze jak za duzo by przyszla mama chudla to niewatpliwie nie zaszkodzilaby konsultacja z lekarzem i dodatkowe badania.
A co do ciuchow to faktycznie najfajniesze sa w H&M. Ja tylko tam kupuje. Nie za drogie i w super kolorach.
Bylam dzis u fryzjera i czuje sie przekul. A brzuchol urosl mi niesamowicie w ostatnim tygodniu. Juz nie moge sie doczekac kolejnej wizyty i USG, ktore mam w srode. Fajny dzis dzien jest
Ale fakt faktem ze jak za duzo by przyszla mama chudla to niewatpliwie nie zaszkodzilaby konsultacja z lekarzem i dodatkowe badania.
A co do ciuchow to faktycznie najfajniesze sa w H&M. Ja tylko tam kupuje. Nie za drogie i w super kolorach.
Bylam dzis u fryzjera i czuje sie przekul. A brzuchol urosl mi niesamowicie w ostatnim tygodniu. Juz nie moge sie doczekac kolejnej wizyty i USG, ktore mam w srode. Fajny dzis dzien jest