reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

mada - co do wagi to wcale tak nie jest ze jak dziecko ma wazyc 2kg to matka tyle sama ma przytyc. (nota bene dziecko w 20 tyg. wazy ok. 350 gramow a nie dwa kilo, ale niewazne). Niestety nie kazdej z nas udaje sie utrzymac bez ciazy w ciagu roku ta sama wage, prawda? Dlatego sądzenie ze tyle a tyle trzeba przytyc w ciazy jest bez sensu. Ja jestem w 22 tyg. i na razie nic nie przytylam. Po prostu. Dziecko rozwija sie OK. Morfologie i inne badania mam w normie. I o to chodzi. Widocznie ten model juz tak ma. Zwyczajnie. \
Ale fakt faktem ze jak za duzo by przyszla mama chudla to niewatpliwie nie zaszkodzilaby konsultacja z lekarzem i dodatkowe badania.

A co do ciuchow to faktycznie najfajniesze sa w H&M. Ja tylko tam kupuje. Nie za drogie i w super kolorach.

Bylam dzis u fryzjera i czuje sie przekul. A brzuchol urosl mi niesamowicie w ostatnim tygodniu. Juz nie moge sie doczekac kolejnej wizyty i USG, ktore mam w srode. Fajny dzis dzien jest :)

reklama
no tak, dziecko wazy tylko tyle, ale macica, wody, piesrsi i ta cala maszyneria, to juz wazy troche wiecej

Dziś moja przyjaciółka urodziła śliczną, zdrową córcię ;D Poród trwał 8 godzin, co mnie trochę przeraziło, ale na razie staram się nie myśleć o porodzie. Potem zapiszę się do szkoły rodzenia to może łatwiej będzie mi o tym myśleć.
A co do ciuszków to fajne są też w sklepie Będe mamą (w Krakowie na krowoderskiej). Mają tam świetne spodnie ;D
Mają też stronę internetową, ale poszczególnych egzemplarzy nie można na niej obejrzeć - a szkoda, bo ładne ;D www.bedemama.pl

mada gralulacje dla przyjaciółki - moja urodziła kikla dni temu chłopca ;D
wkleiłam jego fotkę kilka stronek wcześniej

H&M są w większych miastach - ja mieszkam w Bydgoszczy i u nas nie ma (więc to chyba wioska ;D ;D)
ale często wyjeżdżam do np Warszawy, Gdańska i tam są.

Hm ja u siebie tez nie widzialam takiego sklepu moze z 4 sklepy widzialam dla ciezarynych z ubraniami :) A mieszkam w czestochowie ;)

Matko Boska Częstochowska !!!
Właśnie zauwazyłam, że moja dzidzia jest tylko o jeden dzień starsza od Twojej Kociaku ;D
Edit ma taki sam staż jak ja ;D

W sumie to ja juz nie wiem na kiedy mam termin raz slysze ze 20 raz ze 21 :p wiec juz przyjelam ze 21 :)

W krakowie H&M jest w M1 i w Galerii Kazimierz. Z tym , że dział ciążowy i dziecięcy sa tylko w M1, ale sumie na nieciążowym też można coś wybrać ;) A ubranka dla dzieci sa piękne. Już zaczęłam stopniowe wykupywanie całej kolekcji ;D

reklama
No ja dzisiaj zaszalałam na allegro
i wybrałam kilka cukiereczków ;D

pajacyk0yn.jpg

sukienusia2ox.jpg

Do góry