reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

buciki wypas, dla malej sportoweczki ;)
Blantus jak Ci mezulek zwariuje na punkcie malej laleczki to i pilnowac go nie bedziesz musiala. Tak to juz jest z tymi tatusiami ze w swoje coreczki jak w obraz ;)

Jedziemy w gory, az do srody :D Bede musiala napisac Jagodzie usprawiedliwienie ze szkoly na srode ale co tam.
"prosze o usprawiedliwienie nieobecnosci mojej corki w szkole w srodne z powodu lenistwa gorskiego " ;) ;D

reklama
Anija barrrrdzo na to licze :) niech zwariuje, oszaleje, dostanie bzika i tatalnego fiola, niech swiata poza nia nie widzi! Jak najbardziej :laugh:

alez Wam zazdroszcze ;) ostatni raz bylam w gorach z 9 lat temu ::)

ja sobie tez musze jakies zwolneinie do pracy napisac ;)

Ja juz znikam. Zycze milego wypoczynku wszystkim mamusiom i opalonych buziek po powrocie (pytalam lekarza mozna sie opalac tylko nie wolno sie przegrzac).
Do uslyszenia w czwartek.

Melanie jeszcze mi nie napisalas jak Twoje siewy. Moje kwiatki maja po 1,5 cm a rzodkiewka juz ze 3 :D
Reszta jeszcze sie nie wyrzla ;)

Anija odpoczywaj jak najwiecej i ciesz sie sloneczkiem z rodzinka!
Zjedz za mnie loscypka ;)

a ja pedze na poczte, bo mnie oswiecilo, ze musze pita wyslac!!!!!!

Spokoju, Kobietki i wypoczywajcie :)

Kociak ja pracuje w domu i nieraz bardzo bym chciala zeby tel. przestal dzwonic, zebym mogla odpocza, no ale zeby kaska byla ;)

hmmm... ja chwilowo mieszkalam z rodzicami po dluzszej (prawie 9 letniej) przerwie i chociaz kocham ich bardzo, to... zdecydowanie wole mieszkac sama ;)

reklama
Do góry