reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kociak rozmiar 56 nalezy ogrniczyc do minimum, 2 zmiany wystacza. Jagoda miala 59 cm wiec ja wogole tych mniejszych ubranek nie zakladalam. Ja z doswiadczenia kupuje juz 62, zawsze rekawki mozna zawinac.

Blantus ponoc nie mozna na plecach na plasko bo faktycznie jest ucisk. Ale jak masz pod jednym posladkiem cienka podusie to juz mozna bo wtedy macica nie uciska calym ciezarem.

Blanus ja juz czekam na ten cud rok i jakos sie to nie zmienilo  

CosmoEwka Masz racje Przewinie mu sie przed nosem jakas juz trzeba sie dowiedziec co to kto to

Kociak najwazniejsze, zeby sie nie zameczac... dlatego, tak jak napisalam, staram sie myslec pozytywnie nie zadreczac sie, a co bedzie to bedzie, na pewno juz sie nie dam oszukac...
a Anija ma racje, co do wielkosci - 56 cm to minimum!

Anija dzieki za podpowiedz, dzis poducha pod pupa bedzie grana ;)

a to nasz zakup :)

451919819xb.jpg

451933713pe.jpg

musze sie opanowywac, zeby ich nie rozkladac codziennie :)
kupilam na allegro - jest tam mnostwo super ubranek!

a to nasze ulubione buciki

472238844to.jpg

Anija a gdzie jedziecie na majowke?
my niestety w domku :( ew. na jakiegos grilla do znajomych pojedziemy
ehhh ta praca  ::)

reklama
;D

Na razie uspokoilam sie z zakupami ciuszkowymi, teraz slecze i wyszukuje wozek i lozeczko :)

Bedziemy musieli kombinowac, jak przyslowiowy kon pod gorke, zeby sie pomiescic w naszym gigantycznym mieszkaniu - pokoj ma az 15 m :( a calosc 21 m... ehhh

Do góry