reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

tylko cwaniak jak potrzebuje prądu w łazience to bierze przdłuzacz, i nie podłącza sie do tego gniazda, a mi kaze spróbować, on chyba chce sie mnie pozbyć :dry::dry::oo::crazy:

musze iść bo jula chce w nocniku mieszać łopatką

dodam ze nocnik z zawartością, bo własnie sie wysikała:szok::zawstydzona/y::-p
Buahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Lulka ty to potrafisz mnie rozśmieszyć :rofl2::rofl2::rofl2:

Antek uczy się właśnie samodzielności.Zakłada skarpete na noge.
Ciekawe jak mu to wyjdzie :laugh2:

Dobra,miałam iść.
Ale będe w pobliżu :cool2::ninja2::ninja2:

reklama
Buahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Lulka ty to potrafisz mnie rozśmieszyć :rofl2::rofl2::rofl2:

Antek uczy się właśnie samodzielności.Zakłada skarpete na noge.
Ciekawe jak mu to wyjdzie :laugh2:

Dobra,miałam iść.
Ale będe w pobliżu :cool2::ninja2::ninja2:

to nie ja, to moja rodzina taka śmieszna jest ;-);-)

wiecie co własnie czytam o nowościach na bb, fajna sprawa, grupy społecznościowe, albumy z fotkami

i nowa szata forum ma być

moze fajniej jeszcze bedzie:tak::tak:

a pamietacie starą szatę forum:confused::tak:, jak dobrze pamiętam byłą niebieska, :tak::tak: tez fajna była:tak::tak:

Witam popoludniowa pora...cos sie chmurki pojawily....ale i tak nadal lato za oknem:tak::-)

Luleczko fajnie ze i do was slonko zawitalo wkoncu:-)

Edytko super masz gina ze taka promocje Ci zaproponowal...ja jednak co do spirali mam mieszane uczucia...Mam nadzieje ze Macius juz lepiej :tak: pospacerowaliscie juz:confused:

Aniu pedz do lekarza...oby to nie byl polpasiec:-(moze to jednak uczulenie..chyba juz mialas te kreostki zanim zaczelas antybiotyk brac co:confused:mnie tak wysypalo jak lezalam na patologi po braniu antybiotyku ktory podali mi zapobiegawczo:wściekła/y:swedzialo okropnie....

Monia Kama chora a ja nic nie wiem:szok: biedna...moze dostala takiego samego wirusa z goraczka jak JUla miala tydzien temu:confused:czy miala jeszcze inne objawy:confused:

a tak wogole to starsznie przybila mnie wiadomosc o Agacie:-(

[*]
[*]
[*]
:-:)-:)-(

Hej

Jestesmy po obiadku.
Maz poszedl wlasne do pracki, ja zasiadlam do kompa, a corcia jeszcze dziamie nalesniczki z dzemikiem.
Ostatnio wcale nie chce jesc zup. Wchodzi do kuchni, popatrzy w miseczke i mowi:: Oooooo znow zupa, nie lubie zup. I ucieka.

Edyta pisze:
Martusiu Agata Mroz to siatkarka.
Anineczka pisze:
Martusia Agata Mróz to utalentowana siatkarka reprezentacji Polski.
Miała 26 lat i 2 miesięczną córeczke :-(
Dzieki dziewczyny.
Ale zaraz po wyslaniu poprzedniego ppsta poszukalam sobie ipoczytalam o tej mlodej dziewczynie. Smutne to strasznie :-(

Anineczka pisze:
A pogryźć mnie nic nie mogło,no chyba,że chmara jakaś bo mam to wszędzie :baffled:
Anineczko pytam bo mnie cos pozarlo jak bylismy w wojkoicach (naliczylam 32 swedzace bable). Nikogo nie pogryzlo tylko mnie. Bylam u lekarza i lekarka stwierdzila, ze to pogryzienie od owadow. Ale skad te owady jak nic w domu nie bylo. Okazalo sie ze pogryzly mnie meszki :baffled: :baffled: do dzis mam jeszcze slady na nogach. Wstretne paskudztwa lataja :crazy:

Edyta pisze:
Wiecie, ze mi sie dzis snil mecz Polska - Niemcy:szok::-D
Wygralismy 112 :2:laugh2:
Edytko ale wynik :szok::tak::-)
Bramki padaly jak w koszykowce ;-):-):-)
To by mi si epodobalo i taki mecz bym z checia ogladala :tak::-):-) Nie ogladam meczy bo jakos tak nie lubie ogladac 22 facetow w kolko biegajacych za pilka po trawie ;-):-p

To dziś się troche działo ...
śmierć Agaty to bardzo smutne :-(

Monia- zgadzam się że Gdańsk jest piękny (tj starówka)
hmmm.. morze , plaża , mieszkam dosłownie rzut beretem od tego zapiaszczonego miejsca jakieś 10 min piechotką ale mało uczęszczam :zawstydzona/y: ostatnio w dzieciaczkowy dzień.

Luleczko- dzięki za życzonka o totku ...
a propo dzieci ... są dni załamki że nic mi nie wychodzi i czuje się bezradna jak to w życiu ale jestem szczęśliwa że mam tą wspaniałą 3 to jest tak samo jak z jednym dzieckiem tylko pomnożone :-) tak naprawde to Remciu mi dużo pomaga no i czasem mąż ;-)

Martusia- :-) taka już jestem kocham dzieci...

Anineczko- fajnie że Antek staje się samodzielny, moja mała to co chwilę by się przebierała a raz nawet postanowiła się wymalować ( buchneła mi kosmetyczkę) ale był ubaw

Edytko - ładny wynik meczu :szok:

spacerek był zakupy były uf...
teraz czeka mnie nocne starcie z ukochanym hihi ;-):zawstydzona/y:

Pozwoliłam sobie przykleić Wrzesień.Może być?
A i zrobiłam testa z sondą dla listopadówek na naszym wątku,bo nigdy nie robiłam ankiety i chciałam sprawdzić jak to się robi.
Wybaczcie :blink:

Chciałam jeszcze powiedzieć,że JKrzymka wyglądasz ślicznie :tak:

reklama
Do góry