reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczka pisze:
Martusiu ale takie wpinanie innych przedłużaczy i tympodobnych jest niebezpieczne,bo te gniazdka są na 220v nie więcej.
Ja bym nie ryzykowała ;-)
O kurcze tego nie wiedzialam.
Ja nie mam wogole gniazdka w lazience.

Edyta pisze:
Martusiu Ty rzeczywiście na te 22 wyglądasz!
Naprawde
Dzieki :-)

Jkrzymka meza dlugo nie bedzie:confused:
I tak sporo czasu na forum siedzisz. Przy trojce dzieci. Ja przy jednym a czas mam tylko jak bajki oglada badz jak idzie spac wieczorkiem ;-)

reklama
Witam...

U mnie tez słonecznie, ale dużo chłodniej niż wczoraj. Już wieczorem sie ochłodziło :tak:. Jeszcze tylko deszczyk by sie przydał. Nie wszędzie chodzą zraszacze i tam gdzie trawa jest nie podlewana wygląda jak rżysko :angry:
Ogrodnicy podnoszą mi ciśnienie regularnie. Strasznie ślamazarnie pracują i na dodatek popsuła im sie glebogryzarka...Przyjdą dopiero w piątek :wściekła/y:
Wkurza mnie ten bałagan dookoła :no:...
Doobrze, że Jacko dzisiaj wraca

Witaj JKRZYMKA :-).Fajne masz dzieciaczki :tak:. A z najstarszego prawdziwy przystojniak :tak:

napisała Edzia :

Byłam dziś u gina. Zaproponował mi 50% zniżkę na spiralkę w ramach bycia jego stałą klientką od paru ładnych lat. Skorzystam:tak:

WOW :-D:-D:-D
Edzia, świetna promocja :-);-)
Jak się Maciek czuje ? Antybiotyk pomaga ?
Synek mojej koleżanki miał chroniczne zaparcia i też na nocniku była histeria. Nawet byli kilka razy w związku z tym u psychologa ...

No lecę kawę zrobić i póki Hanka na spacerku z babcią ponadrabiam zaległości :tak:

Kinek - dzięki Twoja mała sama słodycz
kurcze wszystkie dzieciaczki mi się podobają hmm mam jakiś mamusiowaty punkt widzenia ... gdybym wygrała w totka to bym się zdecydowała jeszcze na jedno dzieciątko....:szok: ups dobrze że mąz tego nie czyta ;-)

Korduś ululany ale za to Dominka wstała ....

dzien dobry:-):tak::-D

dzis mamy kolejny dzien lata:tak::-)pogoda typowa letnia:tak:
zaraz zmykamy na spacerek:-):tak::-)

16 mam zebranie w przedszkolu a dni adaptacyjne 23,26 i 30 czerwca o godzinie 17-stej:szok:na ostatni sie nie wybierzemy bo wyjezdzamy...

a jak jest u Was?

KInus jak tam przedszkole Hani:confused:wspolczuje ogrodnikow-obibokow;-):-(

Hej:-)
Niestety, Aśka nie ma racji, nie spacerujemy:-p. Ja wogóle tytanem spacerów nie jestem:-p Asia to co innego:tak:. Kama rozchorowała się w poniedziałek więc nie wychodzimy mimo że gorączki już nie ma. W przerwach miedzy zabawą z Kamką szukam miejsca na wakacje, ale nie wiem, czy jest sens:-(

Jkrzynka, witaj:tak: Podziwiam ilość czasu spędzanego przez Ciebie na bb:tak:

Anineczko, jak tam nowy kolega Patryk;-). Dziwna sprawa z tym dzieckiem. Też tak sobie pomyślałam, że trzeba mieć na niego oko:-p. Orientujesz się którzy to jego rodzice:confused:. Kurcze, jak tak można dziecko samopas puscić:szok:

Edytko, biedny Maciuś:-(. Mam nadzieje, że antybiotyk zadziała i mały szybko wyzdrowieje. Łaczę się z Maciusiem w bólu, wiem co to znaczy:-(. Edziu, może te bakterie od zabaw siusiakiem:zawstydzona/y:

Kinek, gratuluję samozaparcia ogrodniczego:tak:

Luleczko, mieliście super dzień dziecka:tak: - dwudnoiwy:-D. I jaki smaczny:tak:. My jakoś nie przywiązujemy wagi do świętowania takich uroczystości jak dnie matki, dziecka, walentynki itd:laugh2: więc prezentów nie było:-).
Nie fajnie macie z tym oknem w łazience. Ani go otworzyć, ani zamknąć bo i tak źle i tak :no:. Moze jak zrobi sie znowu cieplo to komary nie będą się tak do mieszkań pchały:confused:. U nas brak komarów jak na razie:tak:, ale jakieś takie dziwne gryzące muszki są - pierwszy raz mam z nimi do czynienia:-p

Martusiu, a jak z czystością na tych plażach samochodowych:confused:. Na pewno takie rozwiązanie ma swoje plusy, ale jakoś tak nie chciałabym leżeć na plaży obok samochodu:laugh2:

Witaj Monia !
Dzieci już lepiej wyglądają ( już im tak nie cieknie z nosków), mąż dziś wraca więc mi się ukruci ten wolny czas.
jak Remciu wróci ze szkółki to z całą swoją dzieciaczkową paczką jedziemy na zakupy... :-)

reklama
Hej hej
No Moniu ,nareszcie.
A Kamula na co chorowała?

U nas pogoda się skopciła.Ale jest ciepło,tylko brak słońca.
Antek wsuwa śniadanie,a Mateusz się żali,że musi się sam soba zająć.
Tak więc lece do niego.Wpadne później :tak:

Do góry