reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

tylko cwaniak jak potrzebuje prądu w łazience to bierze przdłuzacz, i nie podłącza sie do tego gniazda, a mi kaze spróbować, on chyba chce sie mnie pozbyć :dry::dry::oo::crazy:

musze iść bo jula chce w nocniku mieszać łopatką

dodam ze nocnik z zawartością, bo własnie sie wysikała:szok::zawstydzona/y::-p
Buahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Lulka ty to potrafisz mnie rozśmieszyć :rofl2::rofl2::rofl2:

Antek uczy się właśnie samodzielności.Zakłada skarpete na noge.
Ciekawe jak mu to wyjdzie :laugh2:

Dobra,miałam iść.
Ale będe w pobliżu :cool2::ninja2::ninja2:

reklama
Buahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Lulka ty to potrafisz mnie rozśmieszyć :rofl2::rofl2::rofl2:

Antek uczy się właśnie samodzielności.Zakłada skarpete na noge.
Ciekawe jak mu to wyjdzie :laugh2:

Dobra,miałam iść.
Ale będe w pobliżu :cool2::ninja2::ninja2:

to nie ja, to moja rodzina taka śmieszna jest ;-);-)

wiecie co własnie czytam o nowościach na bb, fajna sprawa, grupy społecznościowe, albumy z fotkami

i nowa szata forum ma być

moze fajniej jeszcze bedzie:tak::tak:

a pamietacie starą szatę forum:confused::tak:, jak dobrze pamiętam byłą niebieska, :tak::tak: tez fajna była:tak::tak:

Witam popoludniowa pora...cos sie chmurki pojawily....ale i tak nadal lato za oknem:tak::-)

Luleczko fajnie ze i do was slonko zawitalo wkoncu:-)

Edytko super masz gina ze taka promocje Ci zaproponowal...ja jednak co do spirali mam mieszane uczucia...Mam nadzieje ze Macius juz lepiej :tak: pospacerowaliscie juz:confused:

Aniu pedz do lekarza...oby to nie byl polpasiec:-(moze to jednak uczulenie..chyba juz mialas te kreostki zanim zaczelas antybiotyk brac co:confused:mnie tak wysypalo jak lezalam na patologi po braniu antybiotyku ktory podali mi zapobiegawczo:wściekła/y:swedzialo okropnie....

Monia Kama chora a ja nic nie wiem:szok: biedna...moze dostala takiego samego wirusa z goraczka jak JUla miala tydzien temu:confused:czy miala jeszcze inne objawy:confused:

a tak wogole to starsznie przybila mnie wiadomosc o Agacie:-(

[*]
[*]
[*]
:-:)-:)-(

Hej

Jestesmy po obiadku.
Maz poszedl wlasne do pracki, ja zasiadlam do kompa, a corcia jeszcze dziamie nalesniczki z dzemikiem.
Ostatnio wcale nie chce jesc zup. Wchodzi do kuchni, popatrzy w miseczke i mowi:: Oooooo znow zupa, nie lubie zup. I ucieka.

Edyta pisze:
Martusiu Agata Mroz to siatkarka.
Anineczka pisze:
Martusia Agata Mróz to utalentowana siatkarka reprezentacji Polski.
Miała 26 lat i 2 miesięczną córeczke :-(
Dzieki dziewczyny.
Ale zaraz po wyslaniu poprzedniego ppsta poszukalam sobie ipoczytalam o tej mlodej dziewczynie. Smutne to strasznie :-(

Anineczka pisze:
A pogryźć mnie nic nie mogło,no chyba,że chmara jakaś bo mam to wszędzie :baffled:
Anineczko pytam bo mnie cos pozarlo jak bylismy w wojkoicach (naliczylam 32 swedzace bable). Nikogo nie pogryzlo tylko mnie. Bylam u lekarza i lekarka stwierdzila, ze to pogryzienie od owadow. Ale skad te owady jak nic w domu nie bylo. Okazalo sie ze pogryzly mnie meszki :baffled: :baffled: do dzis mam jeszcze slady na nogach. Wstretne paskudztwa lataja :crazy:

Edyta pisze:
Wiecie, ze mi sie dzis snil mecz Polska - Niemcy:szok::-D
Wygralismy 112 :2:laugh2:
Edytko ale wynik :szok::tak::-)
Bramki padaly jak w koszykowce ;-):-):-)
To by mi si epodobalo i taki mecz bym z checia ogladala :tak::-):-) Nie ogladam meczy bo jakos tak nie lubie ogladac 22 facetow w kolko biegajacych za pilka po trawie ;-):-p

To dziś się troche działo ...
śmierć Agaty to bardzo smutne :-(

Monia- zgadzam się że Gdańsk jest piękny (tj starówka)
hmmm.. morze , plaża , mieszkam dosłownie rzut beretem od tego zapiaszczonego miejsca jakieś 10 min piechotką ale mało uczęszczam :zawstydzona/y: ostatnio w dzieciaczkowy dzień.

Luleczko- dzięki za życzonka o totku ...
a propo dzieci ... są dni załamki że nic mi nie wychodzi i czuje się bezradna jak to w życiu ale jestem szczęśliwa że mam tą wspaniałą 3 to jest tak samo jak z jednym dzieckiem tylko pomnożone :-) tak naprawde to Remciu mi dużo pomaga no i czasem mąż ;-)

Martusia- :-) taka już jestem kocham dzieci...

Anineczko- fajnie że Antek staje się samodzielny, moja mała to co chwilę by się przebierała a raz nawet postanowiła się wymalować ( buchneła mi kosmetyczkę) ale był ubaw

Edytko - ładny wynik meczu :szok:

spacerek był zakupy były uf...
teraz czeka mnie nocne starcie z ukochanym hihi ;-):zawstydzona/y:

Pozwoliłam sobie przykleić Wrzesień.Może być?
A i zrobiłam testa z sondą dla listopadówek na naszym wątku,bo nigdy nie robiłam ankiety i chciałam sprawdzić jak to się robi.
Wybaczcie :blink:

Chciałam jeszcze powiedzieć,że JKrzymka wyglądasz ślicznie :tak:

reklama
Do góry