reklama
M
Melanie
Gość
Nooo CosmoEwka, brawo ;D
zdolna jesteś ;D udało się wkleić i to jak szybko.
pół minuty temu pisała mi, że nie potrafi
zdolna.... CosmoEwka ;D
zdolna jesteś ;D udało się wkleić i to jak szybko.
pół minuty temu pisała mi, że nie potrafi
zdolna.... CosmoEwka ;D
K
karolina22
Gość
...Wow...aale super... dziewczyny zazdroszcze wam że macie Tyle zdjęć i takie śliczne Dzidzie widać na nich...ja jeszcze nie mam zadnego portrecika Mojego Maleństwa dopiero 22.04 bede miała filmik...już nie moge sie doczekać...
CosmoEwka nie obraź sie ale jak oglądam Twoją Dzidzie to sobie myśle ze moja pewnie też tak wyglada... bo są w tym samym Wieku
(Twoja Dzidzia jest śliczna!!)
CosmoEwka nie obraź sie ale jak oglądam Twoją Dzidzie to sobie myśle ze moja pewnie też tak wyglada... bo są w tym samym Wieku
(Twoja Dzidzia jest śliczna!!)
CosmoEwka
Zaangażowana w BB
Rozszalalam sie ze zdjeciami wiec juz biore na wstrzymanie. Kolejne fotki bede miec po 22 kwietnia, ale juz nie bedzie na nich na jednej calego dzidziusia. Lekarz juz mnie uprzedzil, ze bedzie za duzy by pomiescic sie w kadrze, bede wiec miec na fotkach z USG osobno glowke, brzuszek, itd. Poki co nie bede wiec was nimi meczyc. Ale z cala pewnoscia nie omieszkam wtedy pochwalic sie jakiej plci nosze dzidziusia. Buziaki!
anija taki już głupek ze mnie, co to będzie jak ona się urodzi? chyba oszaleję z niepokoju jak kupka będzie nie tego koloru
CosmoEwka - śliczny dzidziuś i jak mój gin by powiedział - bardzo ładny kręgosłup jestem pewna że by tak skomentował
CosmoEwka - śliczny dzidziuś i jak mój gin by powiedział - bardzo ładny kręgosłup jestem pewna że by tak skomentował
M
Melanie
Gość
Kochana, każda z nas będzie zwłaszcza na początku panikowała z pododu dziwnej kupki czy innych tym podobnych spraw. ;D
Głupkiem to napewno nie jesteś, wręcz przeciwnie ;D
Wolę nazywać Ciebie - oczywiscie zartobliwie - (mała) panikara ;D
Każdy ma tam jakies swoje zachowania, ja na przykład jestem często aspołeczna ;D ;D ;D
denerwują mnie głupi ludzie, prostaki, tandeciarze, fałszywi i wredni ludzie (tak jak niektóre tesciowe ) ;D
i Ci co palą papierochy na ulicach, przed sklepami, w restauracja i wszędzie gdzie zmuszają nas do wdychania swojego uśmiercającego smrodu.
Unieszkodliwić smorodzicieli !!!
Głupkiem to napewno nie jesteś, wręcz przeciwnie ;D
Wolę nazywać Ciebie - oczywiscie zartobliwie - (mała) panikara ;D
Każdy ma tam jakies swoje zachowania, ja na przykład jestem często aspołeczna ;D ;D ;D
denerwują mnie głupi ludzie, prostaki, tandeciarze, fałszywi i wredni ludzie (tak jak niektóre tesciowe ) ;D
i Ci co palą papierochy na ulicach, przed sklepami, w restauracja i wszędzie gdzie zmuszają nas do wdychania swojego uśmiercającego smrodu.
Unieszkodliwić smorodzicieli !!!
reklama
No papierochy mnie tez wnerwiaja. Mowia ze tolerancja na dym jest gorsza u osob ktore kiedys palily i to chyba racja.
Podoba mi sie w Irlandii tam w pubach nie mozna palic, moglam uczestniczyc we wszystkich spotkaniach towarzyskich bez wyrzutow ze dym szczypie w oczy wiec i szkodzi dziecku. W polsca jeszcze na to poczekamy niestety.
Podoba mi sie w Irlandii tam w pubach nie mozna palic, moglam uczestniczyc we wszystkich spotkaniach towarzyskich bez wyrzutow ze dym szczypie w oczy wiec i szkodzi dziecku. W polsca jeszcze na to poczekamy niestety.