reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

CosmoEwka masz tyle zdjec i sie nie chwalisz. Pokazuj nam szybciutko :)
Ja tez nie lubie tych badan, jak mi pobieraja krew to odwracam glowe, bo raz mi sie zdarzylo zaslabnac na ten widok.

reklama
normal_DSC01230.JPG

Nooo CosmoEwka, brawo ;D
zdolna jesteś ;D udało się wkleić i to jak szybko.
pół minuty temu pisała mi, że nie potrafi
zdolna.... CosmoEwka ;D

A to mile panie zdjecie mojego dzidziusia z wczesniejszego badania USG z dnia 09.03.2005. Od razu widac ze niezly z niego lub niej bedzie plywak:). Badz tez bedzie uwielbialo po prostu lezec na brzuchu do gory brzuchem lub pupa;).

161853

...Wow...aale super... dziewczyny zazdroszcze wam że macie Tyle zdjęć i takie śliczne Dzidzie widać na nich:):):)...ja jeszcze nie mam zadnego portrecika Mojego Maleństwa:(:( dopiero 22.04 bede miała filmik...już nie moge sie doczekać...

CosmoEwka nie obraź sie ale jak oglądam Twoją Dzidzie to sobie myśle ze moja pewnie też tak wyglada... bo są w tym samym Wieku:):)
(Twoja Dzidzia jest śliczna!!):):)

Rozszalalam sie ze zdjeciami wiec juz biore na wstrzymanie;). Kolejne fotki bede miec po 22 kwietnia, ale juz nie bedzie na nich na jednej calego dzidziusia:). Lekarz juz mnie uprzedzil, ze bedzie za duzy by pomiescic sie w kadrze;), bede wiec miec na fotkach z USG osobno glowke, brzuszek, itd. Poki co nie bede wiec was nimi meczyc;). Ale z cala pewnoscia nie omieszkam wtedy pochwalic sie jakiej plci nosze dzidziusia:). Buziaki! :)

anija :) taki już głupek ze mnie, co to będzie jak ona się urodzi? chyba oszaleję z niepokoju jak kupka będzie nie tego koloru ;)
CosmoEwka - śliczny dzidziuś i jak mój gin by powiedział - bardzo ładny kręgosłup :) jestem pewna że by tak skomentował :)

Kochana, każda z nas będzie zwłaszcza na początku panikowała z pododu dziwnej kupki czy innych tym podobnych spraw. ;D
Głupkiem to napewno nie jesteś, wręcz przeciwnie ;D
Wolę nazywać Ciebie - oczywiscie zartobliwie - (mała) panikara ;D

Każdy ma tam jakies swoje zachowania, ja na przykład jestem często aspołeczna ;D ;D ;D
denerwują mnie głupi ludzie, prostaki, tandeciarze, fałszywi i wredni ludzie (tak jak niektóre tesciowe ;)) ;D
i Ci co palą papierochy na ulicach, przed sklepami, w restauracja i wszędzie gdzie zmuszają nas do wdychania swojego uśmiercającego smrodu.
Unieszkodliwić smorodzicieli !!!

reklama
No papierochy mnie tez wnerwiaja. Mowia ze tolerancja na dym jest gorsza u osob ktore kiedys palily i to chyba racja.
Podoba mi sie w Irlandii tam w pubach nie mozna palic, moglam uczestniczyc we wszystkich spotkaniach towarzyskich bez wyrzutow ze dym szczypie w oczy wiec i szkodzi dziecku. W polsca jeszcze na to poczekamy niestety.

Do góry