reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beacia: w dziale 'ciaza porod połog' jest poddzial: 'jak wstawic suwaczek'. Tam znajdziesz 'recepte' jak go wstawic;). No, a poza tym to witaj:).

reklama
Ale się rozpisałyście...

Witaj Beacia ;D a jak chcesz, żeby suwaczek pojawiał sie pod każdym Twoim postem, to wpisz go w miejscu gdzie wpisywałaś swoje dane jak się rejestrowałaś na forum.
Tam jest okienko PODPIS czy coś takiego i tam musisz umiescić formułkę suwaczka.

Edit, to mówisz, że Cię pocieszam, taa? No nie wszystko na P podrywam, pocieszam..
No i co z tym wątkiem ze zdjęciami wrześnówek??
Nie chcecie się pokazywać??
Czy jak to jest w Wami?

Anik ociężała, to ja juz się czułam troche w 3 miesiącu, a narazie mam 3 lub 4 kg więcej a jak Wy kobietki? Tylko mnie niewkurzajcie, że 1 kg albo 2. :p

Ma-dzik STO LAT !!! STO LAT!!! DLA LESIA ;D ;D ;D

Szkoda, że nie ma emota z wielkimi gałami, bo bym go tu umieściła.

A jakim cudem jesli można wiedzieć, cycki sie Tobie nie powiększyły?
Dzidzia przeciez tez waży...
albo popsułaś wagę ;D

sycki mi urosly okrutnie i strasznie sie mecze z nimi
ale mam nadwage i ginka kazala mi sie pilnowac z dieta (zero skrobii itp), a ja postanowilam to wykorzystaj, zeby troche zrzucic
wiec to moje stanie w miejscu to jakby chudniecie gdzie indziej
(brzuchol tez juz przeciez troche wazy)

aaaa wiedziałm, że coś w tym musi być,
Powiedz mi czy trzymasz dietę, czy poprostu nie uzywasz cukru?
Tak z ciekawosci pytam :)
Może się dowiem czegos ciekawego...

nie, niczego sobie nie odmawiam, zwlaszcza jesli mam ochote
ale bez potrzeby nie jem ziemniakow, pierogow, ryzu (najwyzej male porcje), chleba bialego no i ograniczam slodycze
bananami sie nie objadam, winogrona tez mało i rzadko bo kaloryczne
ograniczam tluszcze (odgrzewam jedz w piekarniku)

jem duzo jogurtow, warzyw, staram sie gotowane miesko jesc (jak sie da) i ryby
czesto jem po prostu serek bialy

oto przepis - wlasciwie nie czuje tego 'odchudzania'
czlowiek taki glupi jest i tyje, a wystarczy pare rzeczy ograniczyc i juz w oczach chudnie

reklama
Czesc Melanie!Ja wg wagi mojego gina przytylam0,5 kg.Ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc bo wpirdzielalam slodycze tonami w pierwszym miesiacu.Poszlam do gina w 5 tyg wazylam 70.To juz jest masakra bo bylam pewna ze waze jakies 2 lub 3 kg mniej a teraz w 16 tyg mam 70,5.Ja bardzo przytylam w pierwszej ciazy(16kg) i nie wiele mi zeszlo. Zostala polowa.O figurze modelki moge sobie juz tylko pomarzyc.Zdarzylo mi sie schudnac raz do 64 kg ale jak predko poszlo tak tez wrocilo:).Uznalam ze nie bede sie tym przejmowac bo szkoda nerwow, a jesc bede to co mi smakuje a nie to co mi karza.Mam racje?Narazie kobietki.Ide pograc w pasjansa.Moj maz powiedzial ze to ostatnio moja obsesja, ale napewno dzis dlogo nie posiedze bo ziewam juz powoli jak lew.I jak bede miala rozwarcie paszczy na pol ekranu to go wylanczam bo inaczej moge tu koczowac do rana i wstane polamana ;D.Dobranoc mamuski. :-*

Do góry