reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

:-) ;-) witam wszystkich...ja też jestem jedna z tych szczęśliwyych kobiet, które już na początku jesieni będą miały swoje maleństwo...mój termin to 09 wrzesień...juz nie moge sie doczekać...zastanawiam sie czy tojużtrzeba zacząć planować poród tzn...wybór szpitala...położnej itp...ja jestem obecnie we Wrocławiu i mam bardzo fajnego lekarza na KLINIKACH...czy wiecie coś na temat tamtego szpitala??...I jeszcze jedno zastanawiam sie czy już zaczelicie kompletowac wyprawke dla Dzidzi...bo słyszałam ze na początku nie można nic kupować...ale nie wiem od kiedy mozna juz zacząć...Napiszcie coś na ten temat...o ile możecie oczywiscie :-);-);-)

Pozdrawiam Wszystkie Przyszłe Mamusie:-);-)

Karolina

reklama
Czesc karolinka, witamy w wrzesniowkach.
Ja juz kupuje i z tego co wiem to nie tylko ja. Odkad wiem ze to chlopiec sie zatrzymuje przy kazdym niebieskim ciuszku hehe. Troche mnie maz stopuje bo przesadzam.

...SUPER TO JA TEŻ JUŻ ZACZNE KUPOWAĆ UBRANKA...chociaż jeszcze nie znam płci...bo jak byłm u gin to nie mógł mi zrobić usg bo miałąm inne badania...na bakterie w pochwie...miałyście może takie badania?? ja czekam teraz na wyniki koszmar...jeszcze 6 dni i sie dowiem czy wszystko ok...mój hin powiedział mi ze coś z szyjką jest nie tak... :( :( :( :( :( :( :( :(...dowiem sie wszystkiego w piątek...ale ubranka już zaczne kupować...chociaż jakaś radoś w tych trudnych dniach będzie :):):):):) pozdrawiam papa

ja też kupuje ciuszki itp,
jak sie dowiedziałm, że jestem w ciązy to tez juz kupowałam - a wiedziałam w 3 tyg po zapłodnieniu ;D
narazie kupuje uniwersalne, no może poza kilkoma ciuszkami dla małej princessy- jakoś mam przeczucie, że to córka.
narazie lekarz potwierzdził na 60 % po 20 kwietnia bedę już dokładniej wiedziała.

W ogóle to witaj na wrzesniówkach karolina 22;D
dawaj tu jakieś fotki co by sie kolorowiej zrobiło

ja dam jutro swoje z Poznania ( z weekendu)

a co do fotki z usg, to mnie sie tez wydaje, że to nie jest buźka chłopca ale myślałam, że mi si e tylko wydaje a jesteś już druga osobą anija, która mówi, że to kobiece rysy ;D ;D ;D (oprócz mnie oczywiscie)

acha, jeszcze mój maz kazał napisać, że maleństo jest nie tylko moje na 100% ale i jego ;) - fajnie bo z tego co widze, to on tez już ześwirował na puncie tej małej istotki

albo mi sie wydaje albo mi cos fika w brzuchu ale pewnosci nie mam, ze to nie jelita.
Czekam wiec dalej, żeby być pewna.

...hej fotek jeszcze nie mam...dopiero 22 bede miała moją dzidzie...mój gin powiedział że nagra mi cały filmik żebym mogła sobie oglądać jak mnie boli...

...już nie moge sie doczekać..:):):)

...Mam strasznie duuuży brzuch moja teściowa mówi że miała taki jak była w 7miesiącu...ale gin powiedział ze jest ok:):)

Pozdrawiam Wszyskich papa

Witaj karolina22:). Jak widac obie mamy termin w tym samym dniu (czyli 9wrzesnia). Ja mam juz dwie szafy ubranek. I niebieskie i rozowe i zielone;). A co se bede zalowac;). Czy chlopiec czy dziewczynka i tak bedzie moje i we wszystkim bedzie mu dobrze:). Tylko z sukieneczkami sie do kolejnej wizyty 22 kwietnia powtrzymam:). Do tej pory bylam juz na 5 USG wiec fotek mojego dzidziusia mi nie brakuje, ale na d3 nie pojde:). Bylam dzis oddac mocz na posiew bo moj gin. obawia sie cukrzycy ciazowej u mnie. Tak wiec zrobie to glupie badanie zeby wykluczyc jakies stany zapalne. Oj jak ja nie znosze lazic z moczem;). Juz wole badania z krwi. Trzymajcie sie dziarsko. karolina22.. jak cos moj nr gg to 809023.

Melanie, pewnie że widać że dziewusia :) Zdjęcie ekstra, bardzo wyraźne, świetnie widać Waszą dzidzię. Tez chętnie bym poszła na 3D ale trochę mi szkoda kasy. Wolę chyba iść jeszcze raz na usg genet. zbadać to zwapnione serduszko.Chociaż nie wiadomo czy nie zatęsknię za bardzo za widokiem mojej dzidzi w 3D. :)
Mi też się chwilami wydaje, że fika córcia, ale też na razie się nie chwalę, bo może to jelita :)
Ja dziś jestem bardzo szczęśliwa bez powodu, chyba pogoda tak na mnie wpływa.
trzymajcie się dziewczynki!

reklama
Do góry