Hej nie zostawiłam Was jeszcze!!! Melduje że ja nadal 2w1!!! I mam przeczucie że szybko sie to nie zmieni.Termin mam wg usg na dziś,a wg mojego okresu na 30.
Jakoś nie spieszy sie temu mojemu synkowi wychodzić :laugh:. Myślałam że wpadne do was jeszcze wczoraj ale gadałam wiecznie z moim bratem na skeypie.Czytaliśmy stronke dresiarzy z disco polo.Ale jaja!!!! Która nie ma humoru polecam!!! Tylko uczulonym na pisownie nie bo zawału można dostać ;D.Oto stronka:
http://www.discopolo.friko.pl/. Jak sie wam będzie nudzic i oczywiscie jesli ktos lubi takie pierdoły,bo nic normalnego tem nie ma ;D
.
Tunia ja tez niestety nie miałm nigdy takiego badania,wiec ci nie pomoge.Przykro mi.
Grooha ja tez miewam takie dni kiedy mi strasznie puchna stópki i dłonie.Ostatnio miałam wrażenie jakby mi miały zaraz postrzelac takie miałam nabrniałe.Mój lekarz powiedział że to zapewne efekt odkładania sie wody w organizmie,i dopóki mnie to nie szczypie ani nie swędzi lub nie mam wysypki to nie jest nic złego,ale tez nie może sie to utrzymywac w nieskończoność.I bądz tu madry!!!
Mnie strasznie bola biodra i miednica, a do tego dziś w nocy dostałam takiego ataku bólu ze strony wątroby że nie mogłam sie ani odwrócic na drugi bok ani złapac oddech.Boże jak długo to jeszcze potrwa????
Fokka!!! Marze o takim porodzie jak ty.Moje gratulacje!!!! Jedni to maja szczęście!!!! ;D :laugh: ;D
Wiecie co? Ja normalnie ostatnie dni to tylko jem i śpie.Chyba mam cukrzyce!!! ;D Dzisiaj jak stane na wage to chyba z niej spadne z wrażenia.Ciekawe co mi dzis powie :
Joanka ja po schodach todziennie chyba ze 20 razy biegam tam i spowrotem o ile nie więcej i nic.Ale brodawek jeszcze nie molestowałam ;D Musze spróbować ;D :laugh:.Z jednej strony tak bardzo sie boje porodu a z drugiej juz wolałabym miec go za sobą
Dobra spadam po Pati do szkoły a potem do gina.Jak nie zasne zanim mój mąz pójdzie do pracy to jeszcze wpadne.Miółego dnia życze papa :-* :-* :-*