Hej melduje że wieczór ja nadal 2w1!!! Troche plamie po tym dzisiejszym badaniu i brzuszek mnie boli ale to jeszcze nie to
.Mój mąż dziś ma na noc i pierwszy raz śpie w nowym domu sama.Troszke jestem jakś zestresowana ,może ten stres mnie ruszy i będe dzwonic po tescia w nocy :
Marzenia sciętej głowy!!! :laugh:
Aniulka masz racje,chyba czuje że jeszcze mam nie zdarzyła poleniuchowac przed porodem i daje mi czas ;D A twój Łukaszek superasny i naprawde duzy.Taka ma sliczna okrągłą bużke :-* :-*
Joanka egzaminy na pewno poszły dobrze więc możesz rodzić,no chyba że twój maluch czaka aż zobaczy wyniki i będzie wychodził dopiero wtedy kiedy będzie co świętować ;D
Olgap nie ty jedna z taką niecierpliwoscią czakasz na ten moment!!! Głowa do góry ,kiedys musimy urodzić.Człowiek nie słoń,dwa lata nie biega z brzuszkiem!!! ;D :laugh:
Melanie ja tez zdecydowanie juz wole to fioletowe ciepełko!!! ;D Ale trudno terzeba na nie zapracować.Ty juz tę robote masz juz za sobą...buuuu....
A ta twoja laseczka ma takie usteczka że normalnie bedzie całuśna ohoho!!!
:laugh:
Marta poczekamy sobie jeszcze ...oj ...poczekamy...Nie mamy innego wyjścia..Niestety!!!
Spadam ogarnąć troszke kuchnie i siebie ,zamknę drzwi za moim lubym i spadam w kimonko.Jakoś ostatnio lubie sobie polegiwć i szybciej zasypiać.Co z tego jak co 2 godz wstaje na siusiu i potem godzine znowu sie układam do spania
A najlepiej spi mi sie przd telewizorem
jak potem przechodze do łóżka to nie moge zasnąć, a mj jak mnie widzi tak kimać przed ekranem to lacha sie ze mnie i mam przezwisko"KINOMAN" ;D ;D ;D
Mówi że gdyby krytycy tak na filmy patrzyli to wszystkie mały by oskara ;D
Dobra spadam.Miłej nocki życze.Papa :-* :-* :-*