reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanka gratuluję obecności na egzaminie :D

My nie płacilismy za poród rodzinny
tylko za pokój 1 osobowy ;D
..no i położnej of koz ;D

reklama
Grooha, Melanie, tak pytam o tą kasę, bo chciałbym z Piotrkiem przejść tym razem przez poród. Pamiętam po pierwszym że strasznie smotna czułam się w bólu... No a tu poród tuż tuż a kasiorka wyparowała nagle. Kurczę że też życie ciągle sprowadza się do kasy.
Tyle fajnych rzeczy można by robić gdyby się ją miało.

Dzięki za gratulacje i dobre słowa, Jakikolwiek nie będzie rezultat. w końcu mogę się cieszyć oczekiwaniem na poród, a nie bać się go jak ognia...

Piotrek mnie co chwila wyrzuca sprzed kompa, bo jakieś filmy przegrywa...chyba więc skorzystam z chwili nudy i pójdę z Majką na huśtawki. Siedzenie na ławce to dla mnie teraz nie lada wyzwanie... ;)

Chciałbym przeskoczyć te dwie fazy porodu i przystąpić już do parcia... ;D

;D
Jak jakbym miała następnym razem wybierać,
to wolę od razu etap fioletowego ciepełka :D :D :D

Joanka masz rację z tą kaską...
dużo szczęścia daje jeśli jest w odpowiednich rękach ::)
gdyby tak stan majątkowy zależał od miłości jaką się daje dziecku... ::) :D

miłego ławeczkowania :)

Hej Babeczki.

Ale miałam dzisiaj dzień ::) teściowa sobie wyjechała i zostawiła nas samych. Troszkę roboty się nazbierało przez tydzień mojej nieobecności ale mąż spisuje się na medal.: zakupy, sprzątanie, zabawy z Kubą no i pomoc przy Łukaszku, a jeszcze dzisiaj pierwsi goście. Trochę jestem już zmęczona i boli mnie brzuch (to jeden z minusów cesarki). Mały chomiczek już w łóżeczku wykąpany i nakarmiony, teraz pora na większego zucha. Chyba nigdy nie nadrobię forumowych zaległości!!!

Lecę położyć Kubę do spania i chyba sama tez się kimnę bo już padam z nóg pomału

Melanie fajnie masz, że Paris tak ładnie śpi. Mój Łukasz dzisiaj do południa jak susełek spał ale teraz coś nie może sobie poradzić. Sam nie wie czy chce jeść, czy spać... mam nadzieję że w nocy pośpi.

Joanka super, że udało Ci się odbębnić ten egzamin. Napewno zdałaś na piątkę, więc się nie martw i pędź na porodówkę.

A gdzie tunia?? Rodzi??

Wszystkie brzuchatki pozdrawiam szczególnie ciepło i życzę rychłego rozwiązania.

Beacia że tez to Twoje dziecko jeszcze się nie urodziło!!! Ono chyba wie że nie masz czasu na poród i dlatego nie wychodzi. Odpuść już sobie pracę i wyluzuj na jeden lub dwa dni. Mały pomyśli, że masz luz i zaraz się urodzi

Gabi Gratulacje wielkie. Podaj dokładne dane Mikołaja, tzn kiedy się urodził, waga i wzrost a dopilnuję Jego kolejności w galerii.

Pozdrawiam i miłej nocki życzę.

dzięki Melanie. Jak się ma dwójkę dzieci to nie ma czasu na odpoczynek, a jeszcze Kuba stara się grać twardziela ale mu to nie wychodzi. Na razie ma dystans do brata i czasem łezka mu się w oku zakręci. Oj ciężkie będą te pierwsze dni w domu. Myślę jednak, ze wszystko wróci do normy jak dojde do siebie. Brzuch mnie boli wieczorem jak za dużo łążę i podnoszę więc na razie musze trochę polegiwać i mój Kuba myśli, że już go nie kocham. Miałam z nim dzisiaj poważną rozmowę, wszystko mu wytłumaczyłam i myślę ze teraz się przełamie.

no i nic z moich planów dzisiejszych,
mojemu dziecku sie nie spieszy ;D

Grooha a jak u Ciebie??
Beacia widzę ,że Ty też poczekasz.
teraz pewnie czas na Joankę , Krzysiu przeczekał egzamin i pewnie teraz wyjdzie ;)

Aniulka fajny twój Łukaszek, mały gigancik.rzeczywiscie chomiczek malutki ;)
Paris taka spokojniutka, usteczka ma super!
Kingusia Karolina fajniutka,
wszystkie nasze dzieci super!!!!!

Hej melduje że wieczór ja nadal 2w1!!!  Troche plamie po tym dzisiejszym badaniu i brzuszek mnie boli ale to jeszcze nie to :p.Mój mąż dziś ma na noc i pierwszy raz śpie w nowym domu sama.Troszke jestem jakś zestresowana ,może ten stres mnie ruszy i będe dzwonic po tescia w nocy ::) Marzenia sciętej głowy!!! :laugh:
Aniulka masz racje,chyba czuje że jeszcze mam nie zdarzyła poleniuchowac przed porodem i daje mi czas ;D A twój Łukaszek superasny i naprawde duzy.Taka ma sliczna okrągłą bużke :-* :-*
Joanka egzaminy na pewno poszły dobrze więc możesz rodzić,no chyba że twój maluch czaka aż zobaczy wyniki i będzie wychodził dopiero wtedy kiedy będzie co świętować ;D ;)
Olgap nie ty jedna z taką niecierpliwoscią czakasz na ten moment!!! Głowa do góry ,kiedys musimy urodzić.Człowiek nie słoń,dwa lata nie biega z brzuszkiem!!! ;D :laugh: ;)
Melanie ja tez zdecydowanie juz wole to fioletowe ciepełko!!! ;D Ale trudno terzeba na nie zapracować.Ty juz tę robote masz juz za sobą...buuuu.... ;) A ta twoja laseczka ma takie usteczka że normalnie bedzie całuśna ohoho!!! ;) :laugh:
Marta poczekamy sobie jeszcze ...oj ...poczekamy...Nie mamy innego wyjścia..Niestety!!!
Spadam ogarnąć troszke kuchnie i siebie ,zamknę drzwi za moim lubym i spadam w kimonko.Jakoś ostatnio lubie sobie polegiwć i szybciej zasypiać.Co z tego jak co 2 godz wstaje na siusiu i potem godzine znowu sie układam do spania :p A najlepiej spi mi sie przd telewizorem :) jak potem przechodze do łóżka to nie moge zasnąć, a mj jak mnie widzi tak kimać przed ekranem to lacha sie ze mnie i mam przezwisko"KINOMAN" ;D ;D ;D
Mówi że gdyby krytycy tak na filmy patrzyli to wszystkie mały by oskara ;D
Dobra spadam.Miłej nocki życze.Papa :-* :-* :-*

reklama
Beacia spokojnej nocy bez męża!
u mnie zero objawów ::)
nic mnie nie boli , nie kłuje, pewnie pochodze do października
ale się nie przejmuje

dobrze mówisz Beacia , kiedyś musimy urodzić!!

śpijcie dobrze dziewczyny, wasze pociechy też!
dobranoc

Do góry