reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
gratuluję wszystkim wrześniowym mamusiom i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania pozostałych ;) troszkę Was tu poczytałam i się wzruszyłam bo to całkiem niedawno my lipcóweczki rodziłyśmy jedna po drugiej i wspólnie to przeżywałyśmy
pozdrawiam i owocnej nocki dla czekających mamuś

Kaśka ale ten czas sunie, co? :D
Dla mnie lipec był jakby przed chwilką :)

Aniulka ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kochana na forum jeszcze Tobie nie gratulowałam
G ;D R ;D A ;D T ;D U ;D L ;D U ;D J ;D Ę ;D !! !! !!

Ola.K G ;D R ;D A ;D T ;D U ;D L ;D U ;D J ;D Ę ;D !! !! !!

DOBRANOC SKURCZY NA NOC ;D ;D ;D ;D

A ROZDWOJONYM SNU NA NOC ;D ;D ;D

Ola gratuluje!!!

dziś  Beacia w szpitalu! życzę powodzenia

Aniulka witam z powrotem!dobrze,że możesz karmić Łukaszka!!
dzielna z Ciebie babeczka ;)

Grooha mamy w planach rodzić dzisiaj,jak tam u Ciebie, bo u mnie na razie spokojnie
wykąpałam sie, zrobie sobie koło włosów i mogę rodzić  ;D
ciekawe która następna??

dziewczyny dzieciaki prześliczne!
Milenka wygląda uroczo!

Cześć dziewczynki
Beacia pisała do mnie na priva:
Ja właśnie wstałam(zreszta całą noc prawie nie spałam ,ale to juz cyba nerwy).Wypijam kawusie, ide sie zrobic na bóstwo i jade.Pozdrów dziewczyny z forum,bo ja juz nie zdąrze tam zaglądnąć.Ja sie nie zgłosze do popołudnia to rodze :-). O boziu ale mam pietra.Do zobaczyska.Papa. Całuski Całuski Całuski

Może to ona będzie nastepna...

Życzę miłego dnia :)

OLA GRATULACJE ;D ;D ;D
ANIULKA I ŁUKASZEK WITAJCIE ;D ;D ;D
FAJNIE ŻE JUŻ JESTEŚCIE ;D
BEACIA POWODZENIA ;D
INECZKA ja swojego bąbla staram sie przyzwyczaić do smoka ale on nie bardzo go uważa ;D
W Tracy Hogg czytałam natomiast że jak dziecko ssie paluszki to barzdo dobry objaw i nie powinno się tego wcale zabraniać ;D ::)

tak szybko wam napisze co sie działo

30 sierpnia trafiłam na patologie ciazy do szczecina
miałam małopłytkowosc i cholostaze ciążową na patologi byłam az do 14 wrzesnia a potem lekarz zadecydował o cesarskim cięciu bo Mikołaj i tak byl głową do góry tak więc o godz 17.00 w śerode leżałam już na łóżku porodowym i po godzinie Mikolaj już byl poza brzuszkiem potem zabrali mi go na dwie doby a ja leżałam na odziale połogowym po 2 dobach dostalam Mikołaja już do siebie mieliśmy wyjść w niedziele ale mały miał podawany antybiotyk i musieliśmy zostać aż do czwartku narazie to tyle jak bede miala wiecej czasu to napisze coś wiecej

reklama
Do góry