reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka pisze:
Melanie podziwiam Cię ze tak szybko wyszłaś z Paris...odważna jesteś ;)

Aniulka
to jakoś tak samo wyszło
ja nic nie przyspieszałam

Co masz na myśli pisząc odważna ::) ;D , bo ja chyba nie świadoma jestem, a nie odważna ;D

reklama
Karolina22 Twoja córeczka urodziła sie 20 sierpnia czy września??
Napisaliście, że sierpnia ale to chyba pomyłka ::)

gratuluję Karolinko,
prawie udało się Wam pobić rekord wagowy Łukaszka Aniulkowego :D

Z mamusią na plaży ;)

15zu1.jpg

Hej kobitki!!! Ja tez nadal 2w1. Nic mi sie dzis nie chciało .Pogoda taka fajna ,a ja cały dzien przeleniuchowałam.Poszłam rano na kawke do tesciowej i przyszłam dopiero po obiadku.Potem troszke popatrzyłam na tv i podrzemałam.Potem pomy.łam dopiero po wczorajszych poprawkach malarskich,pomogłam mężowi ogolic pieska i robilismy grilla. Teraz wybrałam go do pracy i mam chwilke dla siebie.Poklikam troszke i ide poczytac harleqina bo wczoraj zaczęłam i fajny jest.Od wczorajszego masażu szyjki cały czas lecą ze mnie takie brazowe upławy.Może wreszcie zaczyna sie coś dzic tam u mnie ::) Troszke mnie stresuje tez nocny brak męża w razie czego ,ale teść komórke ma cały czas przy sobie i moge dzwonić.
Zazdroszcze Wam rozdwojonym.Taka piękna pogoda,możecie ze swoimi pociechami połapac troszke ostatnich promyczków słoneczka. Miejmy nadzieje że ciepłe dni szybko nie mina jeszcze.
Parisśliczny widok!!! Mamusia i córka w błogim nastroju :laugh:

Nadal tkwię 2 w 1. :(

Szykuję się na ślub w sobotę i muszę kupić jakąć elegańciejszą sukienkę ciążową.
Zdecydowaliśmy z synkiem, że będziemy się dobrze bawić. ;D

Super Melanie zdjęcie.

Ja rez melduje że sie nie rozdwoiłam!!! :p
Wybrałam córe do szkoły ,zjem sniedanko i ide dalej komarować az do kawki.Podrzemie przed tv.
Dzis troszke prania trzeba zrobić i podłodi wytrzeć.Jutro wizyta u gina ,ciekawe co mi tym razem powie ::).
Widać że dzień dziś tez bedzie fajny,bo u mnie juz słoneczko slicznie świeci.
Życze miłego dnia!!! Narazie!!! :-* :-* :-*

hej! ja też melduje sie 2 w 1!
wyprawiłam mężczyzn z domu, wypiłam małą kawke
chyba też jeszcze sobie poleże
u nas słonce od rana, fajnie

Karolina doczekała sie w końcu,
Gratuluje córeczki!!!
miłego dnia dziewczyny!!

Witajcie ciężaróweczki, fajnie że nadal jedziemy razem, uważajcie tylko na pobocza i nikogo nie zabirajcie ze sobą na stopa ;)
Może się uda i razem hurtowo urodzimy jednego dnia?
To który dzień wybieracie ?
Ja zgłaszam tylko porę, zdecydowanie wolę po dwudziestej, kiedy mój luby już na postrunku jest... ;D

U nas pogoda również zachęcająca do spaceró. Szkoda tylko że ja jakoś jak słonisku pięciotonowe nie mogę nogami przebierać za moją Majką ...

Wyniki egzaminu dzisiaj a ja te dwa dni to ze stresu nabawiłam się biegunki i doła. Ciągle mam fazę przypominania sobie krok po kroku każdego zadania i analizowania, no i tak doszukałam się już 4 błędnych odpowiedzi, a można mieć na 16 zadań 6 błędów...buuuu

Piotruś mówi ( moja druga połowa) że to pryszcz, że najwyżej pójdę drugi raz. Ale z tym egzaminem jest tak że ja mogę pójsć dzisiaj i zaliczyć, a jutro napiszę to samo i nie zaliczę. Kwestia przypadku. Robisz zadanie pól godziny, gdzieś się kopnęłaś i jedzie ci cała robota do kosza.
Paskudztwo cholerne.

Dosyć bidolenia. Co u was mamusie rozdwojone, dzieci nocki zaliczyły wzorowo ?
U mnie skurczy, czopa i innych objawów brak. Nie mam odwagi biegać po schodach, merdać swoje brodawki czy kąpać się we wrzątku. Jakoś tak się boję tego co mam nastąpić. Chyba zostawię sprawę terminu w rękach natury.

Buziaki i miłego Poniedziałku :-* :-* :-* :-*

Biedne ciężaróweczki widzę że dostajecie już chopla ale co sie odwlecze to nie uciecze ;D
U nas nocka po wdrażaniu rad Tracy Hogg całkiem.całkiem Kuba budził się równiutko co trzy godz. a teraz muszę pilnować by w dzień mniej spał to wydłużą się godziny spania nocnego ::)
JOANKA nie przejmuj sie tak tym egzaminem zobaczysz wszystko będzie dobrze ;) nie przysparzaj stresu dzidzi ;)

reklama
Do góry