No i niestety jeszcze jestem w domu!!!!! I nadal 2w1!!! Rano pisałam Melanie na priva i widze że raelacje wam zdała.Dzięki Melanie! Byłam w szpitalu i niestety szyjki jeszcze zostało 1/3 a rozwarcie jeszcze tylko na 1 palec .Mówił mi że dał by mi kroplowke ale zamęczył by mnie dzisaj.Rozmasował mi szyjke i powiedzał że jak nic mnie nie złapie to mam we wtorek przyjść normalnie do kontroli wtedy mi powie co i jak i umówimy sie na piątek.Był pewien że do dzis mojej szyjki juz nie będzie a tu taki pech .No trudno ,trzeba jeszcze troszke podeptać.Chyba będe jednak ostatnia. Może okna dziś pomyje : ;D
Gabi to troszke sie należałas wtym szpitalu.Ale na szczęście juz w domku.Wklejej Mikołaja!!!
Ide cos robic bo mnie nerwy zżerają.Myslałam że już mnie dziś nie pusci do domku,a tu masz... Zjem coś i do pracy.naraziekobitki.Wpadne póżniej.Pa. :-* :-* :-*
Gabi to troszke sie należałas wtym szpitalu.Ale na szczęście juz w domku.Wklejej Mikołaja!!!
Ide cos robic bo mnie nerwy zżerają.Myslałam że już mnie dziś nie pusci do domku,a tu masz... Zjem coś i do pracy.naraziekobitki.Wpadne póżniej.Pa. :-* :-* :-*