Hej Kochane
jestem z kawką
miałam wczoraj zasiąść wieczorkiem do kompa i do bb, ale tak mnie zmogło ze nie byłam w stanie nawet wstać i z wc skorzystać ;-)
Byłyśmy wczoraj u dentystki, Jula za nic nie chciała pokazać zęba, musiałam jej a siłę wargi rozszerzać :-(, no ale Pani dentystka wyrozumiała ;-)
na początek na tego pękniętego zęba dała mi żel elmex, mam dwa razy dziennie Julii smarować tego ząbka, żeby wzmocnić szkliwo, i obserwować, jak za miesiąc będzie pogorszenia, mamy jechać do niej po receptę na syrop uspokajający i na fotel Jula pójdzie żeby zabezpieczyć ząbka, jakimś preparatem przeciw próchnicznym :-(
- i żeby było ciekawiej jak wracałyśmy złapała Nas burza, na szczęście dla Julii miałam folie, a sama ociekałam z deszczu
;-)
Asiu Jula moja umie wypluwać pastę, już dawno ode mnie podpatrzyła ;-) może jeszcze dobrze tam nie płucze tego buziaka, ale wypluwa zawzięcie wszystko co ma w buzi
;-) a ząbki już od dawna myje Elmexem, Nam dentystka powiedziała że taka ilość fluoru jak połknie Julka to nic jej nie będzie, a wzmocni zęby i kości,
widzę ze są różne opinie dentystów
;-)
Edziu i Ty przeciwko Tinkiemu
;-)
-aaa no i w końcu jest ten dzień:-):-), będziesz miała zasłużony wypoczynek, i na pewno dużo kwiatów dziś do domku przyniesiesz
i od dzisiaj LABA :-):-):-)
Kinku wiesz ja właśnie od bardzo dawna juz nie oglądam /słucham wiadomości, bo nie wiem co dzieje sie na tym świecie
:-( a najgorsze jest to ze cierpią Mali i niewinni :-
-
-
-
wściekła/y:
:-(
Aniu dajesz Antosiowi juz czosnek?? ja sie boje czosnku podać Julii mojej, nie wiem czemu, nawet syropku z czosnku jej nie robiłam :-
-
zawstydzona/y: myślicie ze juz jest czas na czosnek
;-)
Blanus to sa elektryczne szczoteczki dla Dzieci
ja chyba w jakimś ciemnogrodzie żyje,
bo nie widziałam, i kopiłam już trzecia colgate, z tej samej serii, które są szczerze mówiąc nudne dla Julki ;-)
ide po drugą kwe
i jeszcze wrócę
aaa dzisiaj przyjeżdża moja mama, a mi zostało jeszcze tylko 2 dni dla Julci
:-
-
-(