reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A tak pozatym to gdzie Wy jestescie:confused::confused::confused::-:)-:)-(

Pusto i smutno tu jakos..rozumiem zeby byly wakacje ale jeszcze przeciez nie wyjechalyscie wiec meldujcie co u Was ale juz;-):tak:

Ja po maratonie rowerowym i po udanych zakupach .Kupilam sobie kostium kapielowy w carry po super przecenie bo przed kosztowal 139 a zakupilam za 40 zl:tak:ciocia zostala z Jula na 2h a my poszalelismy z zakupami na wyjazd choc jeszcze jedna wizyta w markecie bedzie musiala byc.dzikie tlumy w sklepie i polowy nie kupilismy:tak:

ide sie kapac i mam nadzieje ze sie pojawicie:tak:

a macie moze wiesci od Moni:confused:bardzo dawno jej nie bylo:-(

reklama
Dobry wieczór.

Joanno jestem, na rozkaz:-):laugh2:, ale zaraz chyba uciekam, bo dziś dużo łaziłam i mój bruch domaga się odpoczynku.

Cieszę się, że u Martusi wszystko w porządku. I czekam na jej wizytę na bb.

Hej, bierze mnie katar. Hanelka mnie zaraziła :baffled:. U niej cała choroba 1,5 dnia trwała, a ja pewnie bity tydzień będę fąflami się męczyła :-(

Martusiu, czekam na dalsze wieści :tak:i pozdrawiam ....

Joasiu, smutne historie dzisiaj już sobie podaruję...jutro przeczytam :zawstydzona/y:

Hej Kinus:-)oj niedobrze ze katar Cie bierze..kuruj sie kochana szybciutko.Dobrze ze Hania juz lepiej:tak:

ja wykapana i gotowa do wyrka wskoczyc bo nogi mnie jakos dzis bola.Obiadek na jutro dla melza przygotowany wiec spokojnie moge polozyc sie do wyrka.

Spokojnej nocy dziewczyny.

Fajnie ze sie pojawilyscie:-)do jutra:-)

Czesc, Dziewczyny ;-)
pamietacie o nas jeszcze?
U mnie tradycyjnie juz mnoooostwo pracy :dry::-:)no: Wczoraj weszlam na forum, napisalam posta na 3 strony i mi go zezarlo :wściekła/y: nie mialam sily napisac go jeszcze raz:sorry2::sorry: po prostu masakra...

Edytko, Anineczko jak sie czujecie?
Ale mi sie udalo trafic od razu na niusa od Martusi :tak: super, ze jestescie juz razem :tak:;-):-)
Kinus zdrowka dla Was, kichajcie na katar, no i konkretnych, zdecydowanych i niemarudzacych nabywcow ;-):tak:
Musze poszukac wiesci od Luleczki :tak:

sciskam Was
i wracam do pracy :dry::-p

Witam,

Jest ktoś chętny na wspólną kawkę ;-)...
Hanka ogląda Elmo siedząc na nocniku :-D

Kurcze, ale ostatnio tu pustki :dry:
No i gdzie jest Monia ? Już ponad tydzień sie nie odzywa ...Mam nadzieję, że wszystko ok ...

Anineczko, a Ty już sie pewnie pakujesz :cool2:

Szukam jakiegoś fajnego programu do projektowania wnętrz...Może macie cóś takiego :confused:

Helo
Pije kawke :tak:
Mialam male zawirowania w rodzince,ale o tym moze kiedy indziej i nie tu ;-)

Kinus ano dziwne ale sie jeszcze nie pakuje :dry:
Bo niewiem jakie ciuchy zabrac,w pogodach dlugoterminowych pokazuja ulewy przez 2 tygodnie nad Krynica :szok:
A i musze jakis stroj kapielowy sobie kupic,a niewiem jaki :-p:dry:

Ja sie czuje dobrze,tylko nie moge dlugo chodzic bo mnie brzuch pobolewa pozniej,
Tuptus sobie kopie mamusie juz calkiem mocno.

Antek szaleje jak zwykle :tak:

Martusiu jak dobrze,ze juz jestescie razem.

reklama
Heeej! :happy:
przylaczam sie do popijajacych kawke :tak:

Kinus, ale chcesz dobierac kolory np. scian, czy sprawdzac ustawienia mebli? Kiedys na stronie muratora byla mozliwosc "malowania scian" w kilku wnetrzach, ale to chyba tyle z interaktywnych mozliwosci :dry:

Anineczko, fajnie, ze Tuptus jest zywiolowy :tak::tak: przynajmniej na razie :-p
Mam nadzieje, ze prognozy sie nie sprawdza... w kazdym razie latwiej sie spakowac na upal, niz na deszcz ;-)
a szukasz jednoczesciowego, czy dwuczesciowego kostuimu?

ja mam dzis pierwszy dzien luzu, co prawda kontrolowanego, ale zawsze :-p;-)
Mama zabrala rano Ariske na dzialke, wiec moge spokojnie popracowac i moze uda mi sie nie siedziec wieczorem :cool2:

nie mam pomyslu na obiad :confused:
podrzuccie jakies sugestie, pliz :tak:

Do góry