reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

WItaj Sylwia.blue
Po pierwsze Gratulacje
Mi sie wydaje,ze wszystkich mozna uzywac,sa tez napewno typowe kosmetyki dla kobiet w ciazy.
W aptekach jest ich mnostwo.
A najlepej popytaj mam juz w ciazy,bo my rozdwoilysmy sie prawie 1,5 roku temu.:-)
Moze wskocz do mam Wrzesien 2007;-)
Podaje Ci linka https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2007-f133/
Lubinianka pozdrawia Scinawianke;-);-);-)

reklama
Witaj sylwia :-),

Oczywiście, że przyjmiemy :tak:...rozgość się serdecznie...
A na kiedy masz termin ? Na wrzesień, czy pażdziernik ?

Ja na rozstępy używałam kremu firmy Mustela ale dopiero od 5 miesiąca. Na biust i całe ciałko smarowałam się oliwką i delikatnymi balsamami...Prawdę powiedziawszy nie wydaje mi się, żeby kosmetyki mogły zaszkodzić dzidziusiowi .
Ale masz fajnie...Tęsknię do czasów ciążowych...Boże jak ten czas leci :surprised:...Moja córcia ma już 1 rok i 4 miesiące :happy:

Anineczko, uprzedziłaś mnie :-)...

Właśnie miałam wkleić Sylwii tego linka :tak:...

Sylwia, jesteś oczywiście bardzo mile widziana :tak:. Napisz coś o sobie...a może masz już roczniaka jak my, co :happy:?

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i podpowiedź Anineczko :-)
skorzystam z rady bardzo chętnie ale mimo to i tak jeśli nie macie nic przeciwko będę wskakiwać na Wasz wątek - bardzo mi się podoba jak ze sobą rozmawiacie - macie kapitalną atmosferę :tak:
przyznam się po cichutku, że podglądam Was już od jakiegoś czasu ;-)
a tak na marginesie - trzymam mocno kciuki za Twoją córeczkę lubinianko :-)

kinku serdecznie dziękuję za ciepłe przyjęcie :-)
to będzie moje pierwsze maleństwo a termin mam przez gina wyznaczony na 26 września ale jak podałam mu konkretną datę próby sprowadzenia na świat naszego potomka wyliczył że prawdopodobnie przywitamy go 1 października :tak:
zobaczymy jak mu się będzie bardzo spieszyło ;-)

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i podpowiedź Anineczko :-)
skorzystam z rady bardzo chętnie ale mimo to i tak jeśli nie macie nic przeciwko będę wskakiwać na Wasz wątek - bardzo mi się podoba jak ze sobą rozmawiacie - macie kapitalną atmosferę :tak:
przyznam się po cichutku, że podglądam Was już od jakiegoś czasu ;-)
a tak na marginesie - trzymam mocno kciuki za Twoją córeczkę lubinianko :-)
Ojejciu dziekuje:-)
W sumie dzis powinnam sie testowac. Z suwaczka tak wynika:dry:
Ale kurde juz mi zostal tylko 1 test i mi go szkoda:laugh2:
Bo cos czuje,ze nici z tego:baffled:
Ale @ dalej nima:baffled:

Dzień dobry :happy:

Witam nowa Sylwię. Gratuluje fasoleczki.

Ja na brzuch i biust uzywałam zwykłej oliwki bambino, bo po kremie przeciew rozstępom miałam uczulenie.. Później przerzuciłam sie na krem z Avonu planet spa z dodatkiem oliwki. Nie mam ani jednego rozstępu, choc sa dziewczyny które pomimo smarowania sie załapały rozstępy. Reguły nie ma :no: :no:

U nas plucha. Po ostatnich super dniach szaleństw na sniegu, dzisiaj chyba przymusowe siedzenie w domu. plus dwa na termometrach i kapie z dachów jak po ulewie...:wściekła/y:

Łukasz sniegu się nie boi szalał w nim z Kubą, że az miło. Zaciągnąc go do domu nie mogłam :-D :-D

Wołaja mnie na obiad. Miłego dnia;-)

reklama
Anineczko a jak długo już jesteś po terminie @? bo ja po tygodniu po moim terminie zrobiłam test :-)
No w sumie to 4 dni jestem po terminie.
Ale pamietam w ciazy z Antkiem to testowalam sie jakies 2 tygodnie po terminie:szok:
Normalnie balam sie zrobic testa:laugh2:
Poczekam chyba do srody i wtedy zrobie testa,a jak nie to do lekarza bede musiala pojsc:sick:
Bo przeciez brak miesiaczki wcale nie musi oznaczac ciazy.

Hej Aniulko
Ooo to dlugo sie nie nacieszyliscie sniegiem:dry:
Fajnie masz,ktos cie na obiadek wola. A ja musze sama zrobic:dry:

Do góry