reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka ale się narobiłaś. My planujemy chrzciny dopiero na styczeń. Z tym, że mi wszystko upichci mamusia ;D Ja nie bardzo lubię gotować a ona uwielbia. Więc będzie miała pole do popisu a ja problem z głowy ;D

reklama
U nas wieczorkami mała też jest marudna. Ale staram się aby usnęła tak około 17. Wtedy jest mniej marudna. Teraz śpiewam kołysanki jak wkładam do łóżeczka ....mała ładnie usypia.

Byłam dzisiaj z Mikołajem na USG bioderek i jest wszystko wporzadku pozostało mi jeszcze isc z nim na USG główki i tez mam nadzieje ze bedzie dobrze

cześc baby
Zara ide na basen ale jestem podniecona na basen oczywiście z Kubusiem ;D
troche sie obawiam jak to będzie ::)
póżniej opiszę wrażenia i zdjęcia wkleję bo tatus oczywiście będzie na płycie basenu i będzie nam pstrykał fotki ::)

Melanie ja daje około 1,5szklanki mąi, wody około szklanki - dajesz tyle żeby ciasto było takie jak gęste jak balsam do ciała ;D, jedno jajko, duże jabło, cukier wanilowy, łyżeczka proszku do pieczenia, cukru i ół łyżeczki octu to wszystko mieszasz i dodajesz pokrojone jabłko i smażysz na oleju, smacznego. ja robię wszystko na oko bo jak sie troche zmieni proporcje to i tak wychodzą dobre ;) ;) ;) ;)

reklama
Było EXXXXXXTRA jestem niesamowicie zadowolona Kuba jak zaczarowany uwielbia wodę ;D
jest w grupie najmłodszy są dzieci trochę starsze po 3,4,5 miesięcy ale Kubuś wcale sie niebał wręcz przeciwnie niektóre dzieciaczki płakały a on ani razu :laugh:
instruktor ma świetne podejście do dzieciaczków każe na siebie mówić wujek ;D jest tam na jednym zdjęciu co wkleiłam :laugh:

Do góry