reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Oj, to jeszcze spora droga przed nia. Mam nadzieje, ze dobrze znosi ciaze. Oby tylko donosila do terminu. Niech sie dziewczyna oszczedza i trzymam kciuki ;)

a ja właśnie wcinam własnoręcznie zrobione racuchy z jabłkami i wyszły mi takie pyszne że szok, az mi sie wierzyc nie chce że sama je zrobiłam :laugh: :laugh: :laugh:najchętniej to bym was poczestowała zeby sie pochwalic ;D ;D ;D
wreszcie mi mała dała je dzis zrobic bo już od paru dni za mną chodziły ale ciągle miałam łapki zajęte :)

i wiecie co zrobiłam ich 12 takich całkiem sporych, i już zjadłam 7 i jeszcze mi sie chce, dla męża nic nie zostanie ;D ;D ;D ;D

Siwasek  ty łakomczuchu ;D
ja wczoraj zrobiłam ziemniaczane i też były pycha do nich sosik pieczarkowy mniam,mniam a teraz za mną chodzą knedle ::)

Cześć Babeczki.

Padam na zęby! dopiero usiadłam od 8 rano. Ale mam wszystko gotowe na jutrzejsze chrzciny. Teraz tylko muszę się wykąpać i pobawić w kosmetyczke i już. Jutro lecę do fryzjera i mogę przyjmować gości.
A mój Łukasz to chyba wiedział że mama nie ma dla niego czasu, bo prawie cały dzień spł i nie marudził. Maż urwał się wcześniej z pracy i jak maluda sie obudził to sie nim zajmował a ja ze spokojem sobie poszykowałam wszystko i posprzątałam. Ale krzyż mnie tak już boli, że zgięta jestem w pół, prawie ryje niosem po ziemi.

Koreczek ja tez nie mam recepty na te wieczorne grymasy. Kiedy mi się wydaje że juz znalazłam sposób, na drugi dzień akcja się powtarza :(

Siwasek dosmażyłaś racuchy dla męża??? Narobiłaś mi apetytu, że hej! ;D ;D ;D

Marta przystojny męzulek i Marcelek do taty podobny, fajny chłopaczek. Bedzie sznureczek wielbicielek pod drzwiami, przygotuj się! ;D ;D ;D

Izis no faktycznie Kubus jest już długi ;D ;D

Koreczek
Daria ślicznie trzyma główkę

reklama
Do góry