reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja tez mialam spory problem z ulewaniem u Majki. Lekarz poradzil mi zastosowanie do kazdego karmienia gaviscon dla niemowlat. Stosowalam przez 1.5 tygodnia. Nie chcialam zbyt dlugo tego stosowac bo mimo wszytsko jest to lek. Jak na razie mala nie ulewa, wyglada na to, ze poskutkowalo. ;D

reklama
tunia pisze:
dzień dobry!!
ale tragedia z tym nowym Panem Prezydentem!!!! to już kompletna katastrofa!!! konserwatywny rząd, konserwatywny prezydent w dodatku nacjonalista i homofob, poza tym popierany przez ojca Rydzyka!!!! rewelacja!!!
myśle dokładnie tak samo jestem załamana chyba pomyślimy z mężem o wyprowadzce do innego kraju :mad: :mad: :mad:

zawinęłam juz fotkę, bo obciach ;D
chciałam tylko Wam pokazać ;D

ja zostawiłam w lumpie 150 pln :p ;D
troszkę tego kupiłam ::)
kombinezon tez mamy taki a la renifer ;D
jak się wypierze, to oczywiście pokarzę foto

u nas małe ulewnanie występuje ale niezmiernie rzadko
jak się córci dobrze odbije, to nie ulewa
acha, Paris łóżeczko stoi na książkach od strony główki, żeby mała leżała pod kątem ;)

ale wam fajnie ze byłyście na lumpkach, ja nie mam kiedy...bo mąż pracuje od rana :mad: a też bym poszła chociaz ciuszków mamy aż nadto jeszcze na jakis czas, ale rozerwałabym sie ;D ;D ;D bo to swietnie relaksuje.
Melanie całkiem inaczej wyglasz na tym zdjęciu nie poznałabym cie. Figurka suuuper :D :D :D

czesc dziewczyny wlasnie przyszlam ze spaceru z mala :)
wczorajszy dzien nie byl dla mnie bardzo przyjemny po wyjciu z forum poszlam sobie na bardzo dlugi spacer troszke mnie nerwy zjadly i za duzo powiedzialam czego zaluje ::)

MamaWiki ja mieszkam z mama bratem i chopiakiem no i tata dochodzi bo on teraz domu pilnuje zeby nam go nie rozebrali ;D

ja pod materac włozyłam recznik i mały tez ma głowke troszke wyzej połozna mio tak kazała powiedziała ze jak małemu sie w nocy uleje to nic złego sie sie stanie

Witam serdecznie! :)

Wy to jesteście płodne, tyle stronek do czytania mam :D

Ja dzisiaj też mialam w planach lumporek, ale nie wyszło, następny poniedziałek jest MÓJ :D Kupiłam dzisiaj folię przeciwdeszczową na wózeczek, bo coraz częściej pada deszczyk, wiadoma sprawa, nie przemokniemy na pewnno ;)

Kociak - Hmm, to masz chyba lepszą sytuację, ja mieszkam z Mamą, z bratem, siostrą no i Tatą, który pracuje w Niemczech i częściej niestety jest tam niż w domu.

Wiktoria usnęła znów na rękach - SZOK, bo dopiero 3 raz Jej się to zdarzyło, zawsze usypiała w łóżeczku :) Hohoho. A jutro wizyta u lekarza. Jestem ciekawa co z moim Słoneczkiem. Katarek niestety nadal się utrzymuje, ale antybiotyki dalej daję. Na pewno ominie nas ta szczepionka.

Jeśli chodzi o ulewanie, to z tego co wiem - jeśli Dzieciątku baaardzo często i mocno się ulewa, to trzeba skontaktować się z pediatrą, a jeśli tylko sporadycznie, to nie ma powodu do niepokoju.

czesc mamusie ;D
Milenka bardzo czesto i duzo ulewa
czasmi tez wymiotuje (to wtedy jak ten serek wypluwa)
nasz pediatra uznaje to za normal

Anik ja tez cierpie, ze naszym krajem beda rzadzic 2 bobki ;(

Aniulka mialas swietne lowy lupikowe, ja dzis sie rozczarowalam nowym towarem bo nic interesujacego nie wyszperalam
Melanie
na szczescie zdazylam zobaczyc fotke :D wow

reklama
MamaWiki niestey musze sie zgodzic na takie cos slub dopiero bede miala za 2 lata bo teraz przerwalam szkole i musze isc do innej
A tak narazie bede siedziala z mama i niech tatus dzidziusia tez zobaczy ze nie jest tak latwo chcialo sie to sie ma :)

Do góry