reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ale się cieszę udało mi się sprzedać dwie pary spodni ciążowych na Allegro w sumie zarobiłam stówkę hihihi ;D :laugh: ;)

reklama
ja tez sprzedałam kilka ciążowych rzeczy na allegro ;D ale jeszcze ich trochę mam, później wystawię

a tak z innej beczki
oglądałam stare fotki i trafiłam na to ;D ;D ;D ;D hehehehe

laska że ja pierdzielę. ale Melanie - to Ty? buzia kompletnie inna! :)
ja też za Tuskiem, i tez wściekła jestem że kaczyński wygrał :mad:

Melanie - niesamowite... super figurka. zawsze chciałam takie spódniczki nosić ale uda nigdy nie wydawały mi się wystarczająco ok żeby aż tak je eksponować :( a teraz to już chyba w ogóle mogę zapomnieć. Celulit jeszcze obecny :(
Waże już 61 kg, zostały mi jeszcze 4 do powrotu do wagi wyjściowej. Niby tylko 4 kg a ciało jeszcze wygląda na lekko opuchnięte ;)
Aniku - to jakaś bzdura że niby trzeba zostawić sobie 4 kg żeby laktacja była w porządku. Pierwszy raz cos takiego słyszę. I żadna z moich znajomych nie zaburzyła sobie laktacji pomimo powrotu do swojej wagi w ciągu 2-3 miesięcy. Tak sobie przypomniałam, że kiedys o tym pisałaś :) można zrzucać zbędna ciałko całkiem spokojnie. Oczywiście bez żadnych drakońskich diet. Ja też jem normalnie, nie odchudzam się o 16 kg fruuu... szubciorem spadło. Chyba to ten aerobik przy małej ;)

Melanie naprawdę nigdy bym cie nie poznała zupełnie inaczej wyglądasz ale na zdjęciu zajebiście i teraz też ;)
jaka byłaś pieknie opalona chyba pochodzę na solarium ::)
a klimat zdjęcia też niezły też tak kiedyś tańczyłam ;) ;D

a apropos szczepionki - moja już 2 tygodnie temu przeżyła ten koszmar. Bolało ją jak cholera. Strasznie się rozpłakała :( :( aż jej wyskoczyły plamy czerwone na buziulce :( przy pobraniu krwi tak nie płakała...
Ale szybciutko dostała cycusia i jakoś to przetrawiła, nawet w nocy dobrze spała. Szybko zapomniała na szczęście.
Jest taka maść w aptece, nazwa zaczyna się na e...coś tam. Smaruję się nią godzinę przed zastrzykiem miejsce ukłucia i podobno o wiele mniej boli. Mi niestety powiedziała to lekarka dopiero jak przyszliśmy na szczepionkę więc było już za późno, ale następnym razem na bank ją kupię. Zapytajcie się w aptece, myślę że warto....

dzień dobry!!
ale tragedia z tym nowym Panem Prezydentem!!!! to już kompletna katastrofa!!! konserwatywny rząd, konserwatywny prezydent w dodatku nacjonalista i homofob, poza tym popierany przez ojca Rydzyka!!!! rewelacja!!!

izis, becikowe może będzie, bo przecież Kaczyński w swoim programie obiecuje politykę pro-populacyjną, więc pewnie jak on taki słowny to pewnie tak będzie  ;)

Melanie wow!!!  :)

reklama
Do góry