reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie - super foteczka!. Też bym chciała umieć tak się wyginać ;)

U nas jest beckowe, jutro lecę załatwiać wszystko.

A teraz uciekam do miasta pozałatwiać parę spraw, do pózniej, miłego dnia życzę!

reklama
Melanie ale laseczka z Ciebie, ale faktycznie zmiana fryzurki i jestes nie do poznania :):)
Kurce ja tez chce do luporku, dzisiaj dostawa.. ale maz musiał podjechac do firmy i musze z krasnalem siedziec ;)
A jakie ostanio superasne bluzy mu pokupowałam, sama na siebie bym takie chciała... :d
Jak dla dorosłego tylko takie mini, nwet na 56 :d

Dzewczyny, czy Wasze dzieciaczki tez ulewja po jedzeniu??
Kbie zaraz po jedzeniu czesto sie ulewa jak sobie odbije, to akurat jest normalne...ale czasami ulewa mu sie nawet z 2 godziny po jedzeniu...
Tyle, ze widac,ze to mleko jest juz takie przetrawione...
Ja rozumiem, ze na tym etapie zwieracz przełyku jest jeszcze niedojrzały, ale 2 godziny po jedzeniu??

Melaniefigurka jak marzenie a z Ciebie laska jak ta lala..... jak zwykle brak słów, Melanie nie jedno ma imię..... ;)

A ja na wybory nie poszłam :p :p :p bo oni tylko tak pięknie obiecują a potem swoje kieszenie napychają forsą a szaraczki, chmmmm co tam szaraczki, nie ważne....

Byłam za to dzisiaj w lumpkach i obkupiłam Łukasza po pachy ;D ;D Kupiłam mu: 2 sweterki,
2 bluzy, 2 pary spodni i kombinezon na zimię. Wszystko za 50 zł ;D ;D W sklepie za jeden sweterek tyle bym zapłaciła ;D ;D ;D ;D

Dokładnie Aniulka, a jeszcze w naszych sklepach (tych "nowych") to jakies te ubranka nie bardzo...tzn mi sie w wiekszosci nie podobaja...
a w lumpkach to nie raz takie zaj...iste, orginalne rzeczy sa!! I co najwazniejsze za grosze...:):)
Dziekuje Aniulka, ulzyło mi, bo sie martwiłam tym ulewaniem... U nas tez nie rzadko sie to zdarza ale jednak
Bo tak poza tym Kubulek sprawuje sie bez zarzutu :):):)
Oho, chyba sie obudził...

To fajnie Aniulka że tak obkupiłaś małego ja chodziłam po lumpach za kombinezonem ale nie było fajnych musiałam mu kupić w HM i wybulić aż stówę ale niestety takie ceny w Smyku widziałam po 70 ale był bez stópek więc dołożyłam już te trzy dychy. ::)
Kuba też tak czasami ulewa.

Isiaczek wklej nowe fotki Kubiśka zobaczymy jak urósł nasz wcześniaczek ;)

Wiesz Izis ten kombinezon to nie jest taki odlotowy i trochę musze go "zmodernizować" Ale jest gładki biały, więc do wszystkiego będzie pasować, a za 20 zł to mogę jeszcze nawet 2 mu kupić jak mi cos włapy i w oko wpadnie ;) :)

Isiaczek - Filipowi bardzo bardzo rzadko się uleje, ale Kuba pewnie ulewa cześciej dlatego że jest wcześniaczkiem. Taka jego uroda. Dzieci moich koleżanek bardzo często ulewały i nic im nie było. Jeżeli ulewanie pojawia się nagle (wcześniej go nie było) to może oznaczać że coś jest nie tak.
Ale u was chyba tak nie jest. ;)
a

reklama
Melanie niezła figura i super opalenizna ale ja przyznam szczerze ze teraz podobasz mi sie bardziej

Isiaczek mojemu Mikołajowi tez sie ulewa przy odbijaniu a nawet jak mu sie juz odbije i połoze go do wyrka to  po paru minutach i tak mu sie uleje niestety u nas zdarza sie to bardzo czesto zbyt czesto zdarza sie tez tak ze po trzech lub czterech godzinach uleje mu sie takim serkiem a on wtedy zaczyna szukac cyca moja znajoma powiedziała ze jak dziecku ulewa sie serkiem to oznacza ze sie najad do syta

Ja także głosowałam na Donala dwie Kaczki w zadzie to stanowczo za wiele

Do góry