reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka pisze:
Melanie robiłas coś z suwaczkiem, że zaczął Ci działać??? Mój nie chce ruszyć :mad: :mad: :mad:

sam się ruszył, bo następny tydzień minął :)
za 2 dni i Twój się ruszy :)

MamaWiki podzielam zdanie Aniulki, dzielna z Ciebie mama :)
a pokażesz się nam w końcu ? ;) :D

reklama
Kociak pisze:
MamaWijki zycze ci powodeznia i twojej coreczce
w sumie masz 100% racje ja daje nam jeszcze troche czasu zobaczymy co bedzie dalej
jak sie nie klucimy to jest taki kochany ze zjadla bym go ::) ;D a czasami to zabila >:D >:D >:D >:D >:D >:D

ach ta młodość ::) :D

Aniulka sama nie bardzo wyrabiam z czytaniem a co dopiero z pisaniem
bylam dzis u fajniejszego ksiedza i zalatwilam chrzest poza msza w sobote za 2 tyg. ;D
jutro zaliczam gina a w srode sie szczepimy i musze kupic ten zelik przeciwbolowy
MamaWiki popieram i zycze spelnienia marzen :D
Kociak a za co Ty tego Patryka tak kochasz
mnie by wkurzal chlop w domu z ktorego nie ma porzytku

Kociak - oczywiście nie dziękuję, bo zapeszę jeszcze ... na pewno nadejdzie ta piękna chwila ... ah - rozmarzyłam się troszkę. Dobrze, że marzenia nie kosztują, bo inaczej, to ... ;)

Trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego Chłopaka!

Aniulka - oczywiście masz rację - muszę też myśleć o sobie, ale tak to jest gdy w życiu pojawi się taka mała Iskierka i jeszcze na dokładkę jest się Samodzielnym Rodzicem dla swojej Pociechy, to najważniejsze wtedy jest to aby Dziecko miało dobrze, aby było szczęśliwe i Kochane. Wiem, że dużo czasu minie zanim pozwolę jakiemuś przystojniakowi (  ;D ) się do siebie zbliżyć no i oczywiście do mojej Wikuni :)

Melanie - dziękuję!. Na pewno się pokażę, jutro, a może pojutrze, to zależy kiedy brat pstryknie mi jakąś fotkę. Trudno z tym trochę, bo to taki leniwiec i żeby Go o cokolwiek poprosić, to trzeba się niezle namęczyć :D

Na pewno wkleję jakąś swoją foteczkę! :)

Podniosłyście mnie Dziewczyny na duchu - dzięki ! :)

Ineczka - dziękuję ! :)

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
Melanie robiłas coś z suwaczkiem, że zaczął Ci działać??? Mój nie chce ruszyć :mad: :mad: :mad:

sam się ruszył, bo następny tydzień minął  :)
za 2 dni i Twój się ruszy  :)

MamaWiki podzielam zdanie Aniulki, dzielna z Ciebie mama  :)
a pokażesz się nam w końcu ?  ;) :D

Melanie Acha ;)

MamaWiki podpisuję sie pod Melanie. Ujawnij się tajemnicza kobieto ;D ;D ;D A możemy wiedzieć skąd przybywasz i ile wiosenek lixczysz sobie?????

Ale ciekawska jestem co?????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ineczka fajnie że wszystko załatwiłaś.
MamaWiki oczywiście, że minie trochę czasu. Przeciez nie od razu Rzym zbudowano ale nie przegap szczęścia. Życzę Ci powodzenia i wal do nas jak w dym jakby co. Pomożemy!!! :laugh: :laugh:

Lecę na film. Do poczytania po filmie ;)

Aniulka - ciekawość, to ... ;) - żartuję  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Jestem z Lubuskiego - Zielona Góra. I mam ... sama nie wiem czy Wam napisać skoro "niektóre" z Was uważają się już za stare - no dobra ...

....

...........
................
................

Mam 19 lat!. W kwietniu 20  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :p :p ;D ;D ;D ;D

I co ? :p

reklama
Ineczko - ah tam! :) Dojrzała Kobietka.

No, a ja jestem taka MAŁA - ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Prawda?. hehe

Oglądam właśnie "M jak Miłość" - lubi któraś z Was może? :)

Muszę Wam coś napisać: Kocham moją Córeczkę :D :D

Do góry