reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Jakos nie mam ochoty spac za malo chyba sie dotlenilam dzisiaj bylo tak nie ladnie zimno wiatr snieg i deszcz :( fuj

ta kolo 15 a ja do tej pory to szalu dostane chodze taka przybita wnerwiona wychodzi to tylko mi na zle wczoraj sie tak z moim pocielam ze nie wiem co z tego bedzie ;/

Laski mnie tez sie udziela ta pogoda.Wkurza mnie wszystko i wszyscy.)biedni niewinni:))
U nas tak walilo gradem o 19 ze myslalam ze szyby pojda do wymiany.Zeby juz sloneczko wyszlo to sie zaraz chce zyc.a tak chdzi czlowiek taki przybity, nerwowy i niemily dal ludzi.Ja tez sie wczoraj na moim wyzylam.Nie chcial mi pokazac jak te zdjecia sie pomniejsza no i sie mu dostalo!!! Nie dosc ze sie na niego wydarlam ze laski bez sama se poradze to jeszcze tak mu namieszalam w kompie ze musal godzine jakies pliki kasowac ;D.Dzsiaj jestem na innym kompie i chyba tak do sierpnia zostanie jak przyjedzie siostra mojego i mi go skonfiskuje.Bo ona wyjechala do Niemiec,hajtla sie tam(zreszta z moim kuzynem) i nie zdazyla jeszcze mi go zabrac na szczescie.Przyjezdza w sierpniu po reszte gratow i komp tez zabiera.I znowu bede sie dzielic z mezem :(.

Ja na szczescie sie nie kluce o takie cos z moim Wczoraj to juz byl szok dla mnie taka wnerwiona ze nie odbieral telefonu zaczelam dzwonic do mamy i troszke przesadzilam :( Az mi sie go szkoda zrobilo bo nic takiego a ja mam takie chumory i sie na nim wyrzywam martwilam sie bardzo bo byla juz godzina 23 a jego jeszcze nie bylo :(:(:(

Spadam laseczki, bo jutro koniec wagarow i trzeba dziecko do przedszkola zawiezc.O 7.00 wstawac trzeba :(.Nie bardzo mi sie usmiecha,ale pocieszam sie ze do polowy czerwca niedaleko i wakacje.Nigdzie nie trzeba bedzie jezdzic.Tylko sadelko predzej sie bedzie odkladac,no ale coz "wszystkie leniuszki,maja brzuszki",a nas to i tak czeka chcbysmy sie niewiem jak staraly ;D ;D ;D ;D ;D.Papa do jutra.
Nie przejmuj sie Kociak, twoj maz chyba rozumie ze miewasz takie dni"nie wchodz mi w droge bo pogryze",chciaz czy wiem... chlopy to tez trudny gatunek.Jakos to bedzie.Byle do wrzesnia.Pa

Do wrzesnia to cala rodzina ze mna szalu dostanie i mnie zamkna w pomieszczeniu jakims :p Mam nadziej ze mnie rozumie bo juz nie krzyczy tylko siedzi cicho i sie nic nie odzywa :)

reklama
Do góry