reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Moja maleńka jakiś czas temu skończyła wieczorne fikanie a teraz i ja ide spać. ;D Paaaa

reklama
a ja mam juz stowke hehe
Jestem naprawde duza pod pepkiem, Janek bedzie gigantem.
Juz nie biore witamin bo ponoc przyspieszaja wzrost.

Ja mam juz wspanialy dzien niby nie pada ale samopoczucie jest straszne wszystko co sie rusza mnie wnerwia :mad: oczywiscie musialo to sie skonczyc darciem na Patryka :( Biedak ma poprostu przesrane ze mna :(

Anija - bardzo mnie to pociesza :) dziś rano rzeczywiście brzuch mniejszy niż wieczorem, aż o 3 cm :o czyli ostateczny wynik: stan brzucha na dzień 09.05 = 92 cm :) Melanie, z ręką na sercu 92 ;)
Anija, tak w ogóle to ślicznie wyglądasz, taki uśmiechnięty buziaczek aż nie sposób nie lubić :) i Jagódka też słodycz. No co tu dużo mówić: ładne z Was dziewczyny :)
A ja właśnie wybieram się do dentysty :( ale to już ostatni ząbek który trzeba podleczyć. Później będę tylko na kontrole chodziła z nadzieją że mała nie wyssała ze mnie za dużo witamin, minerałów, itp itd, i nie porobiły się nowe dziurki.
Trzymajcie kciuki, papa

dziekuje Edit, milo slyszec ze nadal ladnie wygladam mimo tych 100 cm i 10kg na plusie :D
wyjezdzalas gdzies na majowke?

tez sie wybieram do dentysty, ale najpierw chcialam sie upewniec ze bedzie mozna sie znieczulic
bez tego ja do dentysty nie chadzam, taki ze mnie zuch ;)
no i mozna przykjac znieczulenie bez problemu, takze jak bedzie bolec smialo pros o zastrzyk.

tak, można, ja też nie dam się dotknąć bez znieczulenia ;)
Anija - to jak Ty urodziłaś jak taki zuch z Ciebie? ;D
pogadamy później, teraz muszę zmykać,
pa

reklama
hehe dobre pytanie ;)
ale ja tylko panikuje dentystycznie, reszta boli mi nie straszna
wkoncu nie za piekne oczy mialam sprawnosc czarnego piora ! ;D

Do góry