reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

to juz chyba zmeczenie daje nam tak popalic ze pozniej zapominamy czy odlozylo sie dziecko czy nie
ja nie mam tego prioblemu bo mala spi ze mna i patrykiem

reklama
MamaWiki tylko sie nie stresuj i nie nastwiaj na złą nockę, bo mała będzie niespokojna razem z Tobą
mam nadzieję, że obie sie wyśpicie :)

Biedna mała Wiki :( dlaczego zachorowała?
Przewiało ją na spacerku? czy przegrzało ?

Kociak obyś i Ty się wyspała

Hej kobitki.Jestem majowa mamusia i tak sobie na chwilke do was zajrzałam,obejrzeć fotki najmłodszych forumowych dzieciaczków.Wszystkie sliczniutkie i słodziutkie.A szczególnie pozdrawiam Gabi mamę Mikołaja,bo ja też jestem Gabi mama Mikołaja. :laugh: tylko mój jest troche starszy,urodził sie 30 maja.Buziaki dla wszystkich.Pa

Gabi mamo Mikołaja pozdrawiam Ciebie i Twojego synka chetnie zobacze Twojego szkraba jak mozesz to wklej zdjecie

Dzisiaj byłam z małym u znajomej
spedzilismy tam 3 godziny a Mikołaj przez cały czas spał i niestety moja kolezanka nie zobaczyła jaki z mojego synka przystojniaczek i jak fajnie zaczyna juz sie swiadomie usmiechac jak sie do niego gada

teraz Mikołaj spi i ja znowu bede wredna mama i zaraz bede go budzic bo czas do kąpania
tak ogólnie to on ciagle spi i do wszystkiego trzeba go budzic

Melanie - właściwie, to zaczęło się od mojego przeziębienia, w ten sposób zaraziła się Wiktoria :( Strasznie niespokojna teraz jest, śpi parę minut i parę godzin płacze, tak na zmianę.

Ja już padam na twarz, ręce bolą od noszenia, niewyspana jestem, zmęczona hehe ;)

Uciekam, dobranoc! :)

MamaWiki trzymam kciuki sa spokojną noc

A ja miałam dzisiaj wychodne ;D
mąż nie szedł do pracy i powiedział, że zajmie się Paris
ja w tym czasie skoczyłam do lumpirku na łowy
załatwiłam kilka spraw i poszłam na s o l a r i u m ;D

a jutro ide pojeździć na mój nowy rower ;D

kurde dzisiaj prawie zapomniałam, że mam dziecko - było tak jak przed ciążą

Kociak pisze:
Aniulka ale ci dobrze :D
zrobilas cos nowego z wloskami ??

nic nowego. Odświeżyłam kolor i obcięłam zniszczone końcówki

MamaWiki i Kociak życzę Wam spokojnej nocki bez płaczu i problemów...

I sobie tez tego życze bo Łukasz dzisiaj strasznie niespokojny jest. Karmienie trwało godzinę bo się co chwilę prężył i krzyczał a teraz na dokładkę dostał czkawkę. Oddałam go w ręce taty, może sie uspokoi bo ja juz mam nerwa :-[

Melanie ale fajnie miałaś! To znaczy, że Paris dzisiaj na butli była?? Jak się spisała?

tatuś nafutrował dziecko 2 butelkami ;D
nasze dziecko je dzisiaj co godzinę :p
i teraz zmuszamy ją do zaśnięcia ;D

Paris nie wybredza
jak jest cycek, to pije
jak cycki puste, to buteleczka :)

reklama
Ja miałam teraz jazdeczkę. ::) ::) Mały najedzony ale strasznie niespokojny, puścił sobie przed chwilka kupkę do pieluchy i wreszcie zasnął. Zastanawiam sie teraz jak mu zmienić pieluchę bo jak zacznę go rozbierać to sie obudzi i cała akcja sie powtórzy. ::) ::) A dzisiaj prawie cały dzień nie spał :p

Do góry