reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

tego to ja nie wiem czy to sa kolki
daje jej do picia plantex dzieki temu ma nie miec kolek ale kto wie
a je jak by nie mogla karmie ja butelka to wiem ile zjadla potrafi zjec 30 ml klade ja spac a ta zaraz znowu placze i tak caly dzien wczoraj sie odbyl
zobcze jak dzisiaj wczoraj juz nie mialam nerwow i sie poklucilam z patrykiem bo zamiast pomagac mi przy malej to siedzial na internecie
teraz mala jest na spacerku z babcia a ja mam czas zeby isc sie wkoncu wykompac bo wczoraj nawet nie mialam czasu ani sily

nie wiem czy to normalne ale moja martyna bardzo pierdzi sobie prawie caly cas a kupy sama nie moze zrobic

reklama
czesc dziewczyny! ostatno coraz rzadziej zagladam bo jakos czasu mi brakuje ;D choc moja niunia raczej grzeczna, z małymi wyjatkami, współczuje ci kociak ale czytam ze jestes bardzo dzielna :) :) :)

Izis dobrze ze nic wam sie nie stałó

a my zaraz zjemy obiadek ugotowany przez tatusia i idziemy do paru bo za oknem śliczna pogoda :) :) :) :)

to zawze jakieś wyjście :p:p ale wiem że tobi nie do śmiechu

mam podobny ale lżejszy problem moja też niechcce spać dlatego że od czwartku nie umie zrobić kupki, byliśmy u lekarza przepisała nam jakąś zawiesine , teraz czekam na efekty :((
ale narazie nic

Hej, hej ;)

Nocka była rewelacyjna - Wiktoria usnęła o 22:00 i spała, ale musiałam o 1:30 obudzić Ją aby podać lekarstwa, no i z powrotem połozyłam Ją do łóżeczka, spała ładnie dalej do 4:00 - pózniej karmionko i spała do 10:00, teraz też śpi. Nosek zatkany, czyszczę gruszką i smaruję maścią majerankową, ale na pewno już jest Jej lepiej dzięki antybiotykowi :)

Całuski dla Was, teraz uciekam szykować się, bo niedługo przyjdzie w odwiedziny do Malutkiej pewien Pan - narz. mojej siotry :)

Pozdrawiamy i do wieczorka!

reklama
ale wam dobrze odwiedza was ktos
u mnie to od x czasu nikogo nie bylo zapomnieli o mnie ::)::)
na dodatek zaraz zostane sama w domu z mala :(

Do góry