reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

uf... wrescie moge sobie siasc troszke
nie wiem co sie stalo mojej klusce ale pokazala co potrafi caly dom postawila na nogi i tyklo mama moja wytrzymala
do godziny 2:30 caly czas plakala i poszla dopiero spac a o godzinie 5:00 znowu placz
Teraz na szczescie spi dopiero 30 minut ale dobre i to
musze zmienic swoj tryb zycia na nocny
bede robic za wampirka >:D >:D

reklama
w nocy o godz 2:30 usłyszałam jak Mikołaj zaczyna juz stękac i domagać sie jedzenia i juz miałam do niego wstać ale niestety przysneło mi sie chyba trochę mocno i przysniło mi sie ze wstałam do małego i zaczełam go karmić po paru minutach usłyszałam znowu jego stękanie i przez sen powiedziałm: " Mikuś dlaczego kwiczysz przecież cały czas jesz" i nagle sie przebudziłam i wiecie w jakim szoku byłm jak zobaczyłam ze Mikołaja przymnie nie ma naszczescie ten mój sen trwał tylko 8 min i synek grzecznie przez ten czas leżał czekając aż jego spiąca mamusia wstanie i da mu jesć

przez 8 minut to moja Martyna by sie zaplakala ona nie moze czekac jest nerwowa zaraz trzeba przy niej robic
w pampersie tez nie bedzie lezec zaraz jak tylko sie zalatwi trzeba zmieniac bo jest wielki placz ::) ::)

ja juz kika razy przyuważyłam ze Mikołaj lubi jak ma kupkę w pampersie wtedy jest mu cieplutko ale ja mu nie pozwalam zdługo lezec z niespodzianka w gatkach

gabi u mnie 1/3 paczki pampersow 72 szt idzie
To chyba troszke za duzo ale co na to moge poradzic
dlatego u mnie pielucha tetrowa nie zdala egzaminu

Kociak, masz mnostwo roboty z Martynka ::) Dzielna mama z Ciebie ;D
Gabi, mnie sie podobne akcje nocne zdarzaja ::) Wczoraj odbijalam nie to dziewcze co trzeba. W nocy karmie jedna po drugiej z odstepem polgodzinnym. Wczoraj obydwie dziewczyny nie spaly, a ja glupia pomylilam kolejnosc karmien i wzielam do odbicia Maje zamiast Natalki. Meczylam ta bidulke jakies 20 minut, dziwiac sie bardzo, ze jeszcze nie bekla. Dopiero jak Natalcia ulala zorientowalam sie, ze to ja wlasnie mialam wziasc do odbicia ::) Co za aniolki, dzielnie znosily pomylke mamy, nic sie nie sprzeciwiajac ::)

reklama
Do góry