reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Chętnie bym Ci przesłała ale ja nie jestem ze Śląska i pewnie zanim by dotarł to by się zepsuł. ;D ;D ;D ;D ;D

Też bym mogła na okrągło jeść słodkie a chleb z dżemem to stały gwóźdź mojego menu.
Ja wogóle ostatnio strasznie dużo jem bo jestem wciąć głodna. Jem więcej niż mój mąż, a on potrafi baaaaaaardzo dużo zjeść ;D

reklama
odpowiadam: jem dżem wiśniowy niskosłodzony a kąpiel w krochmalu zalecana jest własnie na dziecięce krosteczki, np na potówki i różnego rodzaju rumienie mozna zasypywać też suchą kartoflanką pupkę zamiast pudrem ;D

A o czopkach nie napisze bo nie mam zielonego pojęcia :-[

Aniulka pisze:
ja myję łukaszowi buźkę rumiankiem i smaruję sudocremem i zauważyłam że krostki jakby troszkę zbladły i jest ich mniej. Zobaczymy co będzie rano :p

A dzisiaj po południu zjadłam domowej roboty tort na biszkopcie z wiórkami kokosowymi. Ci Wy na to??? ;)

ja tez przemywam rumiankiem i smaruje sudocremem ;D
i taki puder sie osadza na brewkach i na czółku ;D

łoooj torcik ;D
ja zjadłam biszkopty :p

Izis
te czopki można kupic bez recepty
to jest lek homeopatyczny, więc nie szkodliwy
i jest dobry na kolki i jak się wyżynają ząbki, bo uspokaja i powoduje, że dziecko lepiej sypia
i jest spokojniejsze

Ja w takim razie kupię te czopki wczoraj o dziwo Kuba zasnął w swoim łórzeczku bez pisnięcia w nocy też był grzeczniutki teraz widzę że ostatnio męczyła go ta kolka bo odrazu inne dziecko ale na wszelki wypadek lepij mieć te czopki przy sobie.Wiadomo że nie będę ich podawała codziennie tylko w razie potrzeby ::)
Aniulka a w tym krochmalu to jak kąpać wsypujesz taki zwykły krochmal bezpośrednio do wody?

reklama
Melanie patrzę u lipcówek a tam twoje zdjecia i nie mogę wyjśc z podziwu jak niesamowicie wygladałaś chodzi mi o figurę noporostu zajebiście,pieknie ogołnie nie podobaja mi sie figury kulturystek ale twoja takie delikatne muskuły extra.A ta ostatnia baba na tym zdjęciu z zawodów bleee ;D

Do góry