reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Edit, bedzie dobrze, Majeczki to twarde dziewczynki ;D Zawsze po burzy nadchodzi slonce ;D Moje maluchy maja uraz po pobycie na oddziale dla wczesniakow. Za duzo zabiegow mialy :mad: Ostatnio bylismy na usg bioderka Natalii, tak sie bala, ze posikala sie kilkakrotnie ze strachu w czasie badania. Ona plakala, a mnie serce pekalo. Dobrze, ze dzielny tato byl z nami i uspokoil wszytkie swoje kobietki ;D

Tunia, Joanka trzymam rowniez kciuki za akcje porodowa ;D

a moja Igunia ma dzis dzien sprawdzania wytrzymałości mamusi i co chwile sie cycucha domaga >:D.
próbowałam ja uspic odkurzaczem ale na nią to nie działa, i skończyło sie tym że mama wyrwała przypadkiem ;D gniazdko ze ściany i boi sie je teraz ruszac bo ??? jak prad mnie pokopie to kto sie małą zajmie ???

tunia mam do ciebie pytanie o studia bierzesz dziekanę? bo ja nie wziełam i teraz zastanawiam się czy dam rade, i czy profesory mi na rękę pójda.. pytam bo byłoby mi razniej wiedzac ze ktos ma tez tak jak ja ;) ;) ;)

siwasku, ja nie biorę dziekanki, jestem na magisterskich uzupełniających zaocznych i zamierzam w czerwcu skończyć :) . myślałam, że te ostatnie dwa semestry będą trochę luźniejsze, ale się myliłam. mam cholernie dużo zajęć i zjazdów więcej niż wcześniej, ale wierzę że damy sobie z Rozalcią radę. będę chodziła tylko na ćwiczenia, z promotorem umówiłam się na przesyłanie kolejnych części pracy mailem. bardziej się boję, że nie będę miała czasu na naukę a zimowa sesja zapowiada się bardziej niż koszmarnie :) ale mam nadzieję, że będzie ok. a w sobotę mam pierwsze zajęcia ;D no i niestety ćwiczenia, które opuszczę, no i juz będę musiała zaliczać na konsultacjach. napewno damy radę, nie martw się!!!

edit, jak się rano obudziłam to sprawdzałam czy mam brzuch, czy aby Rozalcia się nie urodziła tak niepostrzeżenie w nocy, ale wszystko było na swoim miejscu :laugh:

ja jestem na 5 roku dziennych i tez myslałam ze bedzie mniej zajec, a tu wcale nie jest tak kolorowo. Wiem ze na pewno bede musiała byc w środy na uczelni a reszte moze załatwie tak ze bede tylko na koła przychodzic. moze pójda mi na ręke. dziei za wsparcie Tunia. tego mi trzeba było. Trzymam kciuki za szybkie przyjscie na swiat Rozalki :)

siwasku, grunt to odpowiednie nastawienie :) . ważne żeby nasze dzidzie dobrze się miały i były zdrowiuśkie, a reszta to bułeczka z masełkiem ;D damy radę! a co ty studiujesz?

KUBULO dzis strzelił usmiech od ucha do ucha,pełna gębą odpowiedział na mój uśmiech miałam wrażenie że jest świadomy prawie poryczałam się ze szczęścia ;D zaczyna ze mna nawiazywac corac lepszy kontakt ja do niego mówie a on słucha uwaznie po czym zaczyna z przejęciem machac raczkami i robi dzióbek jakby chciał cos mi wytłumaczyć no i pieknie zaczyna podnosić coraz wyżej główkę :)

;D Usmiechy naszych dzieci sa najpiekniejszym przezyciem ;D Moja Natalcia zaczyna gaworzyc :D Gdy do niej mowia odpowiada swoimi gugu itp Serce mi szaleje ze szczescia :D Majka to maly wrazliwczyk, trzeba ja godzinami calowac i tulic. Najbardziej lubi cmokanie stopek, wiec mama zapamietale to robi ;D

reklama
Do góry