reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edit, jesteś rozgrzeszona na wieki za brak obecności na forum.
Nacierpiałaś się przez ten miesiąc ale jak widzisz wszystko zmierza ku dobremu i problemy zakop w ogrodzie i o nich zapomniej.

Najważniejsze że Majusia rośnie i dziąsełka szczerzy ;D A o serduszko się nie martw, moja Majka też miała przeróżne podejrzenia i na nich ię naszczęście skończyło. Lekarze lubią być zapobiegliwi i w zasadzie to im się chwali...

Powodzenia dziewczyny!

A ja rodzę. No nie, nie mam objawów żadnych ale czuję że to tuż tuż. Może coś wyczuję , wyczaję i uda się ? Dzisiejsza noc należy do mnie, a jak jutro się obudze bez efektów to ...no cóż następna noc też nadejdzie...

Miłego wieczoru ciężarówki i mleczarnie :-)

reklama
Edit współczuję i trzymam za Was kciuki dziewczynki!!!! napewno wszystko będzie dobrze.
Joanka ja też zamierzam się na dzisiejszą noc ;D a jak nie to na jutrzejszą i następną..... tak jakoś inaczej się czuję, albo sobie tylko tak wkręcam.

Edit przeszłaś trochę z Majeczką. Mam nadzieję że Twoje troski dobiegły końca i życzę Wam teraz tylko zdrowych i radosnych dni.

Joanka i Tunia trzymam za Was kciuki, zeby to była Wasza noc....

Joanka jakby co to telefon mam włączony o każdej porze dnia i nocy ;)

Grooha z wesela pewnie na porodówkę trafiła, bo się nie odzywa... Ma ktoś do niej numer telefonu???

Beacia nam sie też jeszcze nie pojawia... ::)
Może jutro wpadnie :)

Edit Wy bidulki, cóz ja mogę dodać
dziewczyny juz wszystko napisały
ja też wierzę, że dziurki się pozamykają i szybko zapomisz o stresie jaki przeszłaś :)

Grooha- ale zniknęła co?
A czy ona w ogóle doszła na to wesele???

jest odpowiedź od groohy :
"leżę na przedporodowym z rozwarciem 4cm i dael nie chce iść.jestem sama na oddziale i nudy.wesele super. pozdrawiam wszystkie wrześniówki."

Ale numery.... niech pobiega po schodach... może się rozewrze ;D ;D ;D Pozdrowienia dla groohy, to może trójkącik tej nocy??? Tunia, co ty na to?? ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D

napisałam jej, że trzymamy kciuki, życzymy szybkiego rozwoju akcji i zdrowego dzieciątka.
a jeszcze teraz grooha napisała, że chyba skurcze ma jakby częstsze :) i trzyma kciuki za mamusie i brzuchatki.

Aniulka, ja jestem jak najbardziej na tak, ale nie wiem jak Rozalcia się na to zapatruje :), naprawdę jakoś dziwacznie się czuję, mam jakieś okropne uderzenia gorąca no i ten brzuch stoi i stoi :)

reklama
No to może tuniu kochana ta noc będzie Twoja!!!
Każdy objaw lepszy niż żaden, prawda???? Mnie kręciło cały dzień przed porodem, to jest całą niedzielę czułam się jakbym miała dostać@ tylko ten ból był silniejszy trochę. Skurcze miałam nieregularne i twardy brzuch... i też sobie fryurę zrobiłam zanim mnie porządnie ruszyło ;D ;D ;D

Do góry