reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Idę mamuski do Majki bo bidula zapuszczona, prawie glon na niej osiadł. Ostatnio strasznie ją zaniedbuję...

Melanie
, miłego rozwoju skurczyków, Super by było jakbyście się obie z Aniulką tego samego dnia rozdwoiły...

reklama
No dzis to sobie pospałam, co prawda w nocy sie budziłam ,ale za to nad ranem przyszedł spokojny sen( i wreszcie znalazłam wygodna pozycje) i do 11stej w łóżku ;D ;D ;D ;D

A ile mi śniło....Grooha śniło mi się że pojechałas na porodówke. serio. Także miej sie na baczności bo moje sny sie czasem sprawdzają. :) :) :)

Czekam na wieści o Aniluce

Melanie mi to się wydaje, że to już Twoja pora.
Życzę dalszego łagodniejszego przebiegu skurczy.
Poszłam się zdrzemnąć, ale wstałam, żebyn sprawdzić co u Ciebie.
Jakbyś jechała do szpitala to daj znać koniecznie.

Siwasku tak tak tak. Ja tak chcę, mam nadzieję, że się spełni Twój sen.
A jak dzisiaj u Ciebie?

Też myślami jestem z Aniulką

A ja żadnych objawów.nic .żadnego śluzu, żadnych nawet najmniejszych skurczy.W ogóle nie czuje że to może stać sie w każdej chwili.Czuje sie dobrze. :) :) :)
Oj Melanie trzymam kciuki i nic nie pisze zeby nie zapeszac ;) ;) ;)

A ja idę pooglądać galerię i jak to kiedyś wyglądały nasze brzuchatki, a teraz większość już ma dzidzie przy sobie. ;D

no to się napatrzysz :D

a ja zakisiłam ogóry, usmażyłam mięsko i ugotowałam zupę i skurcze chyba uciekły :p tzn bolą mnie plecy i brzuchol ale nie aż tak

reklama
słabo słabo :(
są ale już co ponad godzinkę

jednak myslę, ze niebawem powrócą z posiłakmi ;D ;D ;D

Aniulka napisała smsa:

"cześć, leże sobie na odziale, we wtorek mam zaplanowaną ceserkę ale ktg wykazało skurcze, więc może będzie wczesniej, pozdrawiam wszystkie, któraś sie rozdwoiła?"

no i poinformowałam ją co u nas :)

Do góry