reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanka dzisiaj siedzę w domu, nie mam zamiaru latac po mieście
więc jakby co to kierowca bombowca będzie po ręką
no chyba,że akurat będzie musiał gdzieć wyskoczyć
ale to i tak poczekam na niego

reklama
No dzień to rzeczywiście jest do spania. MOje TV ma ograniczone możliwości, pięć kanałó i o tej porze to zwkle na zakupy do Mango mogę się wybrac...
Na spacer się z Majką nie wybiorę, do sklepów to się boję jechać bo jak wdepnę w centrum handlowe, to już na pieluszki nie starczy...

Chyba się cholibka pouczę....

Melanie, bo kiedyś pisałaś że torbę ci mąż włożył na wszelki wypadek do bagażnika, i ja tak zrozumiałam że sama jakby co startujesz, pedał stop na każdym skurczu... ;D

Ja oglądam Mango, bo to jeden ze śmieszniejszych programów.
Lubię szukać niedociągnięć w tych produktach i śmiać się z ludzi, którzy je reklamują. ;D ;D ;D ;D

Grooha, mnie tam w Mango nic nie smieszy, wkurzam się tylko bo krzyku robią, gardła zdzierają, brzuchy opatulają jakimś gównem a ja bym mogłą w tym czasie jakiś ciekawy programik obejrzec...

wczoraj się nia amen obraziłam na mężulk, bo mi już drugi wieczór z rzędu mecz oglądał...
Super się tak spędza wieczory, wraca z pracy o 19:30, Majkę kąpie i usypia do 21:00 a dla mnie już miejsca nie ma często gęsto.
A ja w tym 9 miesiącu to takie sprawy do kwadratu odbieram i wszystko wydaje mi się czarne i tragiczne. Już chyba sto razy się w myślach rozwodziłam od początku września...

Joanka pisze:
Melanie, bo kiedyś pisałaś że torbę ci mąż włożył na wszelki wypadek do bagażnika, i ja tak zrozumiałam że sama jakby co startujesz, pedał stop na każdym skurczu... ;D

tak tak
to prawda ale my jeżdzimy wszędzie moim samochodem
więc tak czy inaczej torba jest ze mną

na temat Mango to mam takie zdanie jak Joanka
jak tylko słysze, że sie zaczyna to klik !! i i nny programik wrzucony ;D

Joanka no takie juz nasze życie - bab w ciąży :p wszystko do bani razy kilka

reklama
Joanko nie martw się, bo to chyba normalne (te myśli w czasie ciąży).
Ja mam podobnie. Mąż leci z pracy prosto do domu, przychodzi zziajany i umęczony, głodny i spragniony, wyposzczony,
robi remont w kuchni,
pierze,
robi kolację,
a ja i tak narzakam, że nie ma dla mnie czasu i już pewnie taka gruba to mu się nie podobam i wogóle.... :mad: :mad: :mad:

Do góry