reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dziewczyny jesteście świetne ;D
kimnełam sie na chwileczkę a Wy mi tu córcie przekonujecie do wyjścia - dziekuję :-*

witam kasiurkę
pozdrawiam małego Maćka :laugh:

tunia czekam na wyniki :)

Gabi dawno nie pisała - poszła do szpitala, bo miała coś z krwią jak sama napisała i od tamtej pory cisza
i ciekawe co u Karoliny, która miała termin na początek września ::)

u mnie bez zmian - skurcze co około 30 min

reklama
Witam was dziewczyny ,dawno mnie nie bylo ale staram sie czytac co piszecie. Mam do was ogromna prosbe , niedlugo moja mama ma urodzinki i bardzo chcialaby jechac to pewnego fryzjera w Lipce ponoc slawny i dobry.
Ja niestety niemam pojecia o nim ,czy moze ktoras z was ma jakies dane na jego temat albo numer telefonu do niego???albo adres???zebym mogla jej wizyte zamowic???dziekuje wam z gory:)

u mnei po staremu chodze ,jeszcze ;) niedlugo terminek na 20 i mam nadzieje ze bedzie oki a co u was????

dzień dobry!
wczoraj ta komunikacja rzeczywiście nie bardzo, ja się nie odzywałam, bo nie miałam internetu, odcieli :) , ale dzisiaj działa bez zarzutów.
a wyników egzaminu nie ma tak się szanuje studentów na szacownym wydziale prawa i administracji!!!! miały być wczoraj w internecie ok 15.30!!! mam nadzieję, że weekend nie przeszkadza w tym żeby je opublikować.
wczoraj wieczorem łapały mnie skurcze, ale nie wiem co ile, bo jakoś nigdy nie pamiętam żeby patrzeć na minuty :) ale byłam padnięta i zasnęłam. moje bardzo wyrozumiało dziecko wiedziało że mamusia nie da rady jej urodzić więc się wycofała :)
poza tym ta pogoda depresyjnie na mnie działa z porodem poczekam na słońce:)

miłego dnia!!!

no brawo Paris!!! widzę, że posłuchałaś sugestii cioci :)

nie zastanawiaj się nad niczym tutaj naprawdę jest fajnie, wychodź szybko. dobrze się ułóż i nie męcz za bardzo mamusi.
a tak w ogóle mam nadzieję, że nie kłamiesz starych ciotek, tylko naprawdę niedługo nam się pokażesz!
TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!

Och wreszcie powiększy się grono wrześniowych mam.
Aniulka trzymam kciuki abyś nie musiała czekać cały weekend na Swoje szczęście.
Melani - bądź dzielna i szybko wydaj na świat Swoją ukochaną Paris.
Może w ten sam dzień uda się Wam urodzić. Powodzenia dziewczyny!!!!!!!

Trzymam kciuki za Melanie - ja mam termin na ten sam dzień, co ona... ale na razie skurcze sobie poszły, a ja siedzę w domu (warunkowo) na antybiotyku, bo nerki mi trochę wysiadły... :( :( Ech, ja też już chcę urodzić, bo czuję się okropnie!

Mam nadzieję, że u Melanie i Aniulki wszystko pójdzie sprawnie i szybko :)

oto sms od Taty Paris:
"3260 g, 54 cm, godz. 11.10 tata Paris"

Melanie GRATULACJEEEEEE!!!
zdrowka, zdrowka i duuuzo mleczka!

reklama
Do góry