reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
dzień dobry!
ale się dzieje!!!

Aniulka życzę ci, żebyś już dziś miała swojego maluszka (zastanawiam się czy maluszek to właściwie określenie dla takiego dużego faceta??? :) ) w ramionach, bo weekend w szpitalu to tragedia, no i żeby nie przetrzymywali cię bez potrzeby.

my walczymy dzisiaj na egzaminie!!!czuję, że w ogóle nie jestem przygotowana!!!chyba pierwszy raz w życiu denerwuję się przed egzaminem, nawet nie bałam się tak przed obroną w zeszłym roku. no tak wtedy nie byłam w ciąży ;).
a od wczoraj walczę z ostrym alergicznym nieżytem oskrzeli, tego brakowało mi do pełni szczęścia!!! mój gin powiedział, że dopóki tego jakimś cudem nie wyleczę, to mam bezwzględny zakaz wstępu na porodówkę :). no więc chyba to trochę potrwa, bo wyjątkowe cholerstwo się do mnie przyczepiło :p .

urodzę pewnie w listopadzie ;D a tak naprawdę 23 mam być w szpitalu, ciężko negocjować z moim ginem, do 28 muszę urodzić ze względu na nerki, a przecież 25 mam egzamin. może dzisiaj uda mi się przyspieszyć termin egzaminu, no pod warunkiem, że będę miała niesamowite szczęście, albo zdarzy się cud i spotkam pana profesora na uczelni.
eh.....

Oj dzieje się, dzieje,
Aniulka dzisiaj w szpitalu i pewnie już niedługo zobaczymy wszystkie Łukaszka.
Melanie też już niedługo wędruje na oddział.
Tunia ma terminarz napięty do granic możliwości i wszystko wyliczone co do dnia.
A gdzie reszta dziewczyn?
W końcu zostanę tu sama, bo ani skurczyku ani cieknących wód płodowych, żadnych oznak.....
Ja się tak nie bawię. :mad: ;)

Melanie zauważyłaś, że dziewczyny wykasowały swoje posty z Galerii?
Jednak na coś się zdało moje zamęczanie ich o to wiadomościami na privie.
:) ;) :laugh: ;D ::)

Grooha tylko sobie nie wkręcaj wymyslonych historii - bo przeciez nigdy nie wiadomo jak będzie ;)
brawo za skuteczną interwencje w GALERII

No i pomyliłam się, bo Aniulka rano nie zajrzała na forum :(
no ale to nic, mam nadzieję, że szybko poinformują ją co będzie robiła w weekend

tunia - trzymam kciuki, załatw wszystko jak sie należy :)

Miałam dzisiaj w nocy tj od 4:44 kilka mocnych skurczy
ostatni był o 8.10 z częstotliwością co około poł godziny ::)

wycieki różowe też mam ::)

wczoraj wieczorek najadłam się śliwek - Ineczka tez tak miała ;D

OŁAAAAA właśnie mam skurcze :p

no i może coś się dzisiaj rozkręci ::) czekam dalej co się będzie działo
jedno jest pewnie, na zakupy nie idę ;D

No to już się robi ciekawie
Te Twoje sukrcze to już chyba coraz częstsze czy nie?
Życzę Ci aby rozkręciło się na całego i po weekendzie byś tuliła Mała do siebie.

Zdjęcie ze słonecznikami śliczne.

Kolarze też git, dopisała im u Was pogoda. We Wrocławiu leje i jak tak dalej będzie to ja im współczuję.

Nakupiłam sobie wczorak prasy dzidziowej i mam co dzisiaj robić, będę czytać i czytać i pośpię jeszcze. ;)

Grooha, no cos ty nie zostaniesz sama  :) Ja tu będę świadkiem wiekopomnym wszystkich porodów.
I dobrze, tak właśnie ma być.
Nie wiem co jeszcze mogę zrobić aby oddalić poród. Niestety z Majką nie mogęsobie leżeć cały dzień w wyrku...

Melanie, do roboty, oddychaj i jak trzeba to przyj. Ale ja mam nadzieję ty sama samochodem nie masz zamiaru do szpitala jechać ?

Aniulko kochana ale nam narobiłaś mętlik w głowie. Jakaś pucha tu bez ciebie. Ale jest pozytyw, panie w przedszkolu w końcu mogą się dzisiaj radować.

Trzymamy kciuki abyś miała Łukaszka pięteaszka   ;)

Tuniu, wystaw brzuch szeroko żeby profesor nie przegapił faktu i zdaj te egzaminy. Zazdroszczę ci że już dzisiaj będziesz po wszystkim. Będziesz mogłą spokojnie myśleć o porodzie, tylko załatw ten ( egzamin, nie poród ;) )drugi pomyślnie.

Ja się cholerka jakos nie mogę to tej dzidziowej prasy przekonać...
jakoś mnie nie interesuje - dobre co ;D

no niby są częstsze te moje skurcze i dzisiaj naprawde bolało :p

u nas dzisiaj od nocy pada

ja chyba dzisiaj zajmę sie oglądaniem tv

reklama
Pogoda dzisiaj na spanie,
albo na rodzenie...
spie01.gif

Do góry